web analytics

Nieuw: Maybelline Super Stay Vinyl Ink lipsticks

Van de bestverkochte Super Stay-franchise: Maybelline New York straalt helderder dan ooit met de NIEUWE Super Stay Vinyl Ink, een lang-houdende vloeibare lipstick-innovatie die tot 16 uur lang een intense vinylkleur en gelijkmatige dekking geeft.

Zeg vaarwel tegen het geknoei met laagjes en meerdere lipproducten om die gewenste uitgesproken, hoogglanzende look te bekomen. Comfortabele longwear zonder het gevoel van vervagen, barstjes of plakkerige lippen? Met de nieuwe Super Stay Vinyl Ink was het nog nooit zo eenvoudig om een goed gefixeerde vinylkleur te krijgen zonder de rommelige overdracht – just Shake. Swipe. Go!

De nieuwste Super Stay Vinyl Ink gaat langer mee en presteert nog beter op het vlak van longwear met twee innovatieve features:

  • De Vinyl Ink Technologie combineert het unieke Color Lock Complex met hooggeconcentreerde, met olie gecoate pigmenten voor een lichtgewichtige, veganistische formule die vlekken, vervagen en overdracht tegengaat.
  • De Flocked Tip Applicator zorgt voor een intense vinylkleur in één enkele swipe en een applicatie zonder geknoei die je lippen een dimensionale glans geeft. Geen afwijken, geen bloeden, geen geknoei. Eén swipe met één product voor een intense, duurzame kleur en glans.

Voor een kiss-proof, eten- en water-resistente, gelijke dekking met 16 uur intense kleur. Shake it, swipe it, and go! Super Stay Vinyl Ink, verpakt in een strak, cutting-edge ontwerp, wordt geleverd in 10 verzadigde vinyltinten:

Lippy

Peachy

Coy

Red-Hot

Unrivaled

Cheeky

Witty

Capricious

Wicked

Royal

Maybelline New York Super Stay Vinyl Ink zal bij Di en Delhaize voor 17,99€* beschikbaar zijn. Beschikbaarheid in de winkels en online verschilt per markt. Voor meer informatie over Super Stay Vinyl Ink en andere Maybelline New York producten, bezoek www.maybelline.com

 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?