web analytics

Nieuw: # moments by reload

De travel meeneemspray van Reload heb ik eerder al aan jullie laten zien, inclusief de navullingen die je ervan kon kopen. Deze navullingen waren altijd van bekende merken zoals Givenchy en Boss maar sinds kort hebben ze ook hun eigen parfums. De #moments by reload geuren zijn heel uniek en ik ga de collectie vandaag aan jullie voorstellen!

moments by reload

Ik kende het systeem van Reload natuurlijk al langer en ik heb het ook al uitgebreid besproken in mijn blogpost. Als je interesse hebt in reload en het hele systeem dan kun je die even teruglezen.

Daarom wil ik het vandaag alleen hebben over de # moments by reload, de nieuwste geuren die ze bij Reload zélf ontwikkeld hebben. De bedoeling van deze #moments geuren is dat ze allemaal een bepaalde lifestyle willen nabootsen. Sommige geuren zijn geïnspireerd op een speciaal gevoel, andere geuren zijn dan weer geïnspireerd op een bepaalde stad. De bedoeling is om de hele feeling er rond na te bootsen met een geur, zodat je gelijk kunt wegdromen bij je parfum.

moments by reload

Er zijn in totaal twaalf geuren die in drie verschillende categorieën ingedeeld worden. Die drie categorieën zijn travel, lifestyle en night. Fun fact: alle geuren zijn unisex!

Ik heb de volgende geuren uitgetest:

 • #newday: bergamot, witte thee en vetiver
 • #NewYork: jeneverbes, lavendel en marine noten
 • #Swag: honing, tonka bonen en rokerige noten

Mijn grote favoriet is uiteraard #newday want dankzij de bergamot is het een heerlijk frisse geur. De geur blijft, ondanks dat het een eau de toilette is, écht wel lang hangen en hij is ook lekker sterk qua geur.

moments by reload

Ik vind het hele concept rond de # moments  by Reload geuren echt heel uniek, zeker niets alledaags. Ik ben echt benieuwd geworden naar alle andere geuren want als millennial én travel gek past dit natuurlijk geheel in mijn straatje. Voor de mini-spray (zonder buisje) betaal je € 12,90, voor de navullingen betaal je € 5,00 per stuk. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Wat vind jij van dit concept?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. October 19, 2016 / 11:17 am

  Heb deze week ook over de box geschreven, maar had andere geurtjes dan jij. Supertof concept vind ik.

 2. Lisa
  October 22, 2016 / 12:20 am

  Volgens mij zag ik ze laatst bij de DA en je kreeg er wat gratis bij, toen heb ik nog getwijfeld of ik iets daarvan zou meenemen maar uiteindelijk niet gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?