Nieuw: Pat McGrath Labs te koop in Nederland (en België)

Hoera, het is eindelijk zo ver: Pat McGrath Labs is te koop in Nederland (en in België)!

Dit fantastische high end merk van de legendarische visagist Pat McGrath is nu ook te koop bij Douglas! Je hebt het merk waarschijnlijk al wel vaker voorbij zien komen via Youtube.

Zowel de verpakkingen als de make-up zelf schreeuwen gewoon pure luxe uit. Nog geen idee wat de absolute musthaves van het merk zijn? In dit artikel toon ik een aantal producten die je écht eens moet bekijken!

Matte Trance lipsticks (hier te koop voor € 39,99)

Als je op zoek bent naar een lipstick die een prachtig mat resultaat geeft en ontzettend lang blijft zitten maar de lippen niet uitdroogt, dan moet je bij Pat McGrath Labs zijn.

Haar Matte Trance lipsticks zouden een van de meest dekkende en matte lipsticks op de markt zijn maar zouden zo licht aanvoelen dat je ze amper voelt zitten.

Ze komen in een mooi assortiment aan kleuren, van ‘my lips but better’ tot het perfecte kersenrood.

Mothership V palette (hier te koop voor € 124,99)

De Mothership palettes van Pat McGrath Labs zijn gewoonweg iconisch. Ja, de prijs is ontzettend hoog maar als je menig influencer en make-up artist moet geloven zijn ze wel degelijk de prijs waard.

De oogschaduw zou blijkbaar het werk voor jou moeten doen. Alle kleuren combineren foutloos bij elkaar, blenden makkelijk uit en blijven perfect zitten doorheen de dag.

Mijn persoonlijke favoriet? Het Mothership V Bronze Seduction palette. Het perfecte palette voor zowel een zomerse everyday look als een sexy avondlook.

Permagel Ultra Glide pencil (hier te koop voor € 29,99)

Wie geregeld een zwart lijntje onder de ogen draagt weet wat een probleem het kan zijn om er eentje te vinden dat de hele dag perfect blijft zitten.

Wel, met het Permagel Ultra Glide Pencil zou je dat probleem dus niet mogen hebben.

Dit luxe zwarte oogpotlood is diepzwart gepigmenteerd, geeft gelijk lekker veel kleur af én blijft ook de hele dag keurig op z’n plek zitten. Het zou ook makkelijk uit te blenden zijn (voor het zichzelf vastzet) dus het is ook nog eens ideaal voor een snelle, makkelijke smokey eye.

Sublime Perfection Foundation (hier te koop voor € 72,99)

De Sublime Perfection Foundation zou blijkbaar een van de beste foundations op de markt moeten zijn aangezien hij wel alle voordelen van een foundation heeft maar dan zonder de nadelen.

Hij voelt zeer licht aan op de huid maar geeft wel een fantastische dekking. Puistjes, roodheden of littekens: deze foundation tovert ze allemaal weg. En dat blijkbaar dus zonder een dikke zichtbare laag achter te laten op je gezicht.

Het assortiment aan kleuren is ook ontzettend uitgebreid (met maar liefst 34!!! tinten) dus je mag er zeker van zijn dat je bij Pat McGrath zeker en vast de perfecte kleur zult vinden.


Zoals je kunt zien: de producten van Pat McGrath zijn helaas niet erg goedkoop. Ze werden dan ook ontwikkeld met het oog op professionele make-up artists die vaak wel van plan zijn om te investeren in hun make-up kit.

Toch wou ik jullie dit mooie merk niet onthouden want ik weet dat er heel wat make-up addicts tussen mijn lezers zitten die met veel plezier het geld neertellen voor dit soort kwalitatieve, mooie producten.

Ik moet eerlijk zeggen dat het ook niet meteen binnen mijn budget ligt maar niets dat me tegenhoudt om te sparen voor dat prachtige Mothership V palette! 😉

Kende jij Pat McGrath al? En wat vind je van deze producten?

Share:

1 Comment

  1. February 15, 2021 / 4:51 pm

    Ik wil er nog heel graag een lipstick van proberen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?