Nieuw: Redken Extreme Bleach Recovery haircare

Heb je jouw haar de afgelopen jaar net iets teveel ontkleurd waardoor het gevoelig, droog of kapot is gegaan? Dan ga je vast heel erg blij zijn met de nieuwste Redken Extreme Bleach Recovery lijn.

Binnen deze nieuwe lijn vind je een aantal producten terug die overbehandeld en sterk ontkleurd haar van binnenuit gaan herstellen. Zo hoeft er geen schaar aan te pas te komen en ga je weer leven in je haar kunnen toveren!

Benieuwd geworden naar dit nieuwe gamma? Lees dan zeker verder!

Redken Extreme Bleach Recovery is een haarverzorgingslijn die bestaat uit een zachte versterkende shampoo, een verzorgende behandeling en een leave-in verzorging voor gevoelig, ontkleurd haar.

De belangrijkste voordelen van Extreme Bleach Recovery zijn:

  • Versterkt het haar om schade en droogte als gevolg van ontkleuringen te verminderen.
  • Verbetert de zachtheid en handelbaarheid van het haar, zelfs voor het meest broze en kwetsbare haar.
  • Verzorgt en versterkt de haarvezel tussen de ontkleuringen door, “Lamellar water” brengt een verzorging aan op het haar en maakt de schubbenlaag glad.
  • Belofte van 63% minder haarbreuk na gebruik van de volledige routine van het Extreme Bleach Recovery gamma.

Het bestaande Extreme-gamma is de perfecte oplossing voor alle types beschadigd haar. Of je nu een kleurenkameleon bent of je haar vaak styled met warmte apparaten, het bestaande Extreme-gamma is er om je haar te beschermen tegen alle soorten schade.

Het Bleach Recovery gamma is dan weer specifiek bedoeld om nóg een stapje verder te gaan en om voornamelijk op ontkleurd haar te werken.

Binnen het nieuwe Redken Extreme Bleach Recovery gamma vind je de volgende producten terug:

Shampoo – € 25,00

Zachte en versterkende shampoo, speciaal ontworpen voor breekbaar haar na het ontkleuren. Geformuleerd om het haar te herstellen en te voeden terwijl het haar wordt gereinigd.

Lamellar Treatment – € 39,00

Creëert een tweede schubbenlaag die zich aan het haar vasthecht om de porositeit direct te verminderen en de handelbaarheid te vergroten.

Cica Cream Leave In – € 35,00

Dringt diep in het haar door om de veerkracht te bewaren tussen de ontkleuringsdiensten.

Heb je je haar teveel geblondeerd of ontkleurd en wil je je haardos direct herstellen, verzachten en doen glanzen? Dan kan het de moeite lonen om deze nieuwe Redken Extreme Bleach Recovery producten eens te proberen.

De producten zijn verkrijgbaar bij de Redken kapsalons.

Heb jij al eens een Redken Extreme product geprobeerd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?