web analytics

NIEUW: Rituals Clean Beauty Bars

Rituals voegt vanaf september een gloednieuw bewust product aan haar assortiment toe: de Rituals Clean Beauty Bars.

Deze nieuwe duurzame collectie bevat meer dan 90% natuurlijke ingrediënten en bestaat uit een reeks van prachtige reiningingsbars. Verkrijgbaar in acht klassieke geuren voor lichaam en haar, een reinigende gezichtszeep en een scrubzeep.

Ben je op zoek naar een duurzame keuze zonder al te veel verpakking? Lees dan zeker verder!

Rituals introduceert haar nieuwste duurzame initiatief, waar traditie en innovatie elkaar vinden, de nieuwe Clean Beauty Bar Collection is de start van een spannende reis vol betoverende zintuigen en gevoelens van nostalgie.

De milde en zeepvrije bars zijn speciaal geformuleerd om je gezicht, huid en haar op zachte wijze te reinigen en te voeden, zodat beide verfrist, verjongd en heerlijk ruikend aanvoelen. De gloednieuwe collectie is geïnspireerd op de geliefde kerncollecties van Rituals en bevat meer dan 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.Alle Clean Beauty Bars zijn waterloos en veganvriendelijk en de ultrarijke formule schuimt zachtjes om vuil en onzuiverheden effectief te verwijderen zonder je gezicht, huid of haar te irriteren of uit te drogen.  Bovendien is de verpakking 100% recycleerbaar en gemaakt van FSC-karton.

Bij Rituals geloven we dat kleinere veranderingen een grote impact kunnen hebben. Met deze nieuwe duurzame collectie willen we onszelf en onze planeet blijven verbeteren. De producten zijn van hoge kwaliteit, met formules die veilig zijn voor onze huid en voor onze planeet, zo nodigt Rituals iedereen uit om bij te dragen aan een duurzaam welzijn.

De voordelen van Rituals Clean Beauty Bars:

 • Natuurlijke Ingrediënten: De bars bevatten meer dan 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn zeepvrij, waterloos en veganvriendelijk. De milde en zeepvrije bars zijn speciaal geformuleerd om je gezicht, huid en haar op zachte wijze te reinigen en te voeden.
 • Multifunctioneel in gebruik: de bars kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voor het wassen van het lichaam en haar, als gezichtsreiniger en als scrub.
 • Reisvriendelijk: De compacte en lekvrije verpakking van de bars maakt ze ideaal voor op reis, waardoor Rituals-lovers hun favoriete verzorgingsproducten gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen.
 • Duurzaamheid: de verpakking 100% recycleerbaar en gemaakt van FSC-karton .
 • Het perfecte cadeau: Met de mix & match gift box heb je het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders.

De collectie bestaat uit de volgende acht klassieke geuren:

 1. The Ritual of Sakura,
 2. The Ritual of Karma,
 3. The Ritual of Hammam,
 4. The Ritual of Mehr,
 5. The Ritual of Jing,
 6. The Ritual of Ayurveda,
 7. The Ritual of Namaste
 8. Rituals Sport

De Clean Beauty Bars zijn verkrijgbaar voor € 12,90 en vanaf september exclusief te vinden bij geselecteerde Selected Premium stores* in België en op rituals.com.

Vanaf november zijn The Clean Beauty Bars verkrijgbaar in alle Rituals winkels.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?