web analytics

NIEUW: Soak By Anne Lynn

Een lekker warm bad nemen is niet alleen goed om schoon te worden maar is juist ook goed om helemaal tot rust te komen. De combinatie van het warme water met een heerlijk geurend product, hémels gewoon!

En ik ben niet de enige die dat vindt want sinds kort is er een nieuw Belgisch merk dat volledig in het teken van ontspannend badderplezier staat: Soak By Anne Lynn.

Dit merk, opgericht door Jozefien Anne Lynn, zet het ontspannend effect van een bad of een douche centraal. Daarom lanceerden ze recent een aantal heerlijk ontspannende bruisballen.

Klinkt natuurlijk helemaal fantastisch. In dit artikel vertel ik daarom graag meer over dit nieuwe merk!

Tijdens haar studiejaren ontdekte Jozefien het nemen van baden om met dagelijkse stress en paniek om te gaan. Ze begon zelf te experimenteren met de samenstelling van bruisballen en hoe ze haar bad moment nog ontspannender kon maken.

Na een jaar van intensief testen, ontwikkelde Jozefien een samenstelling die een zacht schuim genereert, geen harde chemicaliën bevat of kleur aan je badrand doet kleven.

Ook heel erg mooi: Sociaal maatschappelijk wil Soak het verschil maken door bruisballen te verpakken in biologisch afbreekbare krimpfolie en door te werken met de Shea boter van de Belgische VZW Chéry Faso.

Ik ga zelf ook heel erg graag in bad om te ontspannen en heb dan ook een heel gamma aan bad- en doucheproducten in huis om af en toe eens lekker mee te ontspannen. Ik stond dan ook te springen om de producten eens uit te proberen!

De producten die ik geprobeerd heb zijn:

  • Cozy Pumpkin badbruisbal – € 10,00
  • Cuban Pomelo badbruisbal – € 12,00
  • Indian Lemongrass douchebruisballen inclusief ophangzakje – € 10,00

Als je de producten gebruikt merk je meteen wat voor een geweldige kwaliteit je in huis hebt. Ze vallen niet meteen kapot in het water maar geven langzaamaan lekker veel bubbels af.

De geur blijft ook lekker lang hangen in de badkamer én op de huid maar de bruisballen laten gelukkig geen vlekken achter in je bad. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je van die vieze randen krijgt na je bad.

Ook heel erg fijn: de producten drogen je huid niet uit. Soms durft het al eens gebeuren dat mijn huid droog aanvoelt als ik het bad uitkom, zeker als ik zo’n geparfumeerd product als een bruisbal gebruikt heb. Bij deze badbruisballen is dat dus niet het geval!

Daarnaast worden de producten ook heel erg stevig en goed ingepakt waardoor je zeker weet dat ze heelhuids bij jouw thuis aan zullen komen. Je hoeft dus niet te vrezen dat er al stukjes bruisbal kapot zijn gegaan waardoor het meteen een hele opdracht wordt om de bruisballen uit te pakken. Je kunt ze met een gerust hart uit de verpakking halen!

Ik ben echt heel erg enthousiast over de Soak By Anne Lynn producten. Ze ruiken héérlijk, zijn fijn in gebruik en drogen de huid ook niet uit. Zowel de badbruisballen als de douchebruisballen waren ontzettend aangenaam en werkten lekker ontspannend.

Wil je ze graag zelf eens proberen? Je vindt de producten van Soak terug via de Soak By Anne Lynn website.

Gebruik jij vaak bruisballen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?