NIEUW: The Body Shop Avocado

Je hebt de romige vrucht misschien al eens op je boterham gesmeerd maar dankzij de nieuwe The Body Shop Avocado lijn kun je hem nu ook op je huid smeren.

The Body Shop heeft de olie van duurzaam geteelde avocado’s verwerkt in een nieuw gamma waarmee je alle kanten op kunt voor intensieve verzorging van droge huid.

Benieuwd geworden naar de nieuwe The Body Shop Avocado producten? Lees dan zeker verder!

The Body Shop heeft de olie van duurzaam geteelde avocado’s verwerkt in vier vegan producten waarmee je alle kanten op kunt voor intensieve verzorging van droge huid.

De nieuwe producten bestaan voor minimaal 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en de meeste bevatten ook met de hand bereide Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana.

De geur is voornamelijk fris met topnoten van appel, amandel en groene groenten, een stevige dosis avocado en subtiele vleugjes sandelhout, kokos en vanille.

The Body Shop zet zich in voor mensen én planeet. De avocado-olie in deze nieuwe lijn is dan ook afkomstig van duurzame avocado’s uit Zuid- Afrika. Bij de teelt wordt gebruikgemaakt van de allernieuwste technieken op het gebied van waterbeheer, die ecosystemen helpen beschermen en herstellen.

Dit zijn de nieuwe The Body Shop Avocado producten:

The Body Shop Avocado Body Butter – € 17,00

Deze romige Body Butter is een traktatie voor droge huid. Hij werkt tot 96 uur lang vochtregulerend en bevat Community Fair Trade-sheaboter en paranotenolie.

Dankzij de volledig recyclebare verpakking zijn de nieuwe butters van The Body Shop de duurzaamste ooit. Het deksel is van aluminium en de pot zelf is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Een deel daarvan is Community Fair Trade gerecycled plastic, dat in India is verzameld door afvalverzamelaars.

The Body Shop Avocado Body Lotion-to-Oil – € 11,00

Wanneer je deze bijzondere lotion aanbrengt op je huid, verandert hij in een fluweelzachte olie waar je huid zacht en glad van gaat aanvoelen. Hij werkt tot wel 72 uur vochtregulerend, bevat Community Fair Trade-sheaboter en brengt droge huid tot rust.

The Body Shop Avocado Shower Cream – € 7,00

Hul je huid in zachtheid met deze milde douchecrème. Die verandert bij gebruik in een rijk schuim dat reinigt, verzorgt en verzacht en is ideaal als je huid droog aanvoelt.

De crème bevat Community Fair Trade-sheaboter en zit in een recyclebare verpakking. De fles is gemaakt van 100%
gerecycled materiaal, waaronder Community Fair Tradegerecycled plastic dat in India door afvalverzamelaars is verzameld.

The Body Shop Avocado Hand Balm – € 6,00

Deze weldadig rijke handbalsem trekt dankzij zijn frisse textuur direct in je huid en hydrateert je handen tot 96 uur
lang.

Je hebt er maar een klein beetje van nodig en hij bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals kokosboter en biologische Community Fair Trade-sheaboter.

Benieuwd geworden? De gloednieuwe The Body Shop Avocado producten zijn vanaf juni 2021 verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop alsook online als je in Nederland woont.

Ga jij deze producten eens proberen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?