web analytics

Nieuw: The Body Shop Blue Musk & Blue Musk Zest

In 1981 lanceerde The Body Shop White Musk ® , een van de eerste parfums op basis van synthetische , cruelty free musk.

Inmiddels is het tijd voor weer een nieuwe aanvulling! De Musk familie wordt uitgebreid met 2 nieuwe genderneutrale geurlijnen: Blue Musk en Blue Musk Zest.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze nieuwe parfums! Kijk je mee?

THE BODY SHOP BLUE MUSK: BOLD & POWERFUL

De nieuwe geur Blue Musk is een klassieker met een aromatische twist. Een intrigerende melange van lavendel, geranium en sandelhout en de van The Body Shop bekende sensuele cruelty free musk.

De Blue Musk Eau de Toilette en Blue Musk Fragrance Mist bevatten ook natuurlijke vetiverolie uit Haïti voor een aardse , aromatische, houtachtige ondertoon.

Blue Musk Hair & Body Wash is verrijkt met verzachtende Community Fair Trade aloë vera uit Mexico. De fles daarvan is gemaakt van 100% gerecycled plastic , waarvan een deel Community Fair Trade gerecycled plastic uit India.

Binnen de Blue Musk geurlijn vind je de volgende producten terug:

  • Hair & Body Wash 250 ml: € 12
  • Fragrance Mist 100 ml: € 15
  • Eau de Toilette 60 ml: € 31

THE BODY SHOP BLUE MUSK ZEST: DE FRISTE MUSK OOIT!

Geef uitdrukking aan je innerlijke kracht met de nieuwe geur Blue Musk Zest! Een sprankelende melange van citrusakkoorden met verkwikkende grapefruit, fris citroengras en stralende geranium, en een sensuele basis met de van The Body Shop bekende cruelty free musk.

Blue Musk Zest Eau de Toilette en Blue Musk Zest Deodorant bevatten ook natuurlijke zoete sinaasappel –, citroen en grapefruitolie voor een verfrissende geur.

De lijn bevat verder nog een Hair & Body Wash, die is verrijkt met verzachtende Community Fair Trade aloë vera uit Mexico. De fles daarvan is gemaakt van 100% gerecycled plastic, waarvan een deel Community Fair Trade gerecycled plastic uit India.

Binnen de Blue Musk Zest geurlijn vind je de volgende producten terug:

  • Hair & Body Wash 250 ml: € 12
  • Deodorant 50 ml: € 8
  • Eau de Toilette 60 ml: € 31

Benieuwd geworden naar de nieuwste The Body Shop Blue Musk en Blue Musk Zest parfums? Vanaf 30 augustus zijn ze zowel online als in de winkel te koop.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?