web analytics

Nieuw: The Body Shop Edelweiss

The Body Shop presenteert edelweiss: het krachtige bloemetje boordevol antioxidantpower. Veel mensen zullen edelweiss kennen van het gelijknamige liedjeuit de filmklassieker The Sound of Music. Maar het is zoveel meer dan dat. Het wordt al eeuwenlang toegepast in volksgeneeskunde, en in de Alpen is het geven van dit bloemetje aan een geliefde het ultieme teken van toewijding.

Vanaf nu kun je deze fantastische bloem dus ook terugvinden in je huidverzorging want de The Body Shop Edelweiss lijn is een complete lijn boordevol producten die de huid regenereren en herstellen.

Benieuwd geworden naar de nieuwste The Body Shop Edelweiss producten? Lees dan zeker verder!

De Alpen kennen extreme weersomstandigheden, met harde wind, regen en sneeuw, maar het edelweissplantje doet het daar uitstekend. Dat komt doordat het zichzelf beschermt en repareert, dankzij zijn natuurlijke antioxidanten, waaronder leontopodinezuur, dat alleen wordt geproduceerd als het bloemetje zich bevindt in dergelijke extreme omstandigheden.

De antioxidantwerking en beschermende eigenschappen van edelweissextract en edelweiss-stamcellen helpen de huidbarrière in stand te houden en het oppervlak van de huid te verzachten, waardoor je huid stralend fris blijft, ongeacht je leeftijd. Maar ondanks deze cocktail van klinisch bewezen effecten is edelweiss in de beautyindustrie nog een goed bewaard geheim.

80% van de dagelijkse huidproblemen wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling en stof , waardoor de huid er dof, droog en futloos uit gaat zien. De krachtige natuurlijke beschermingssystemen uit edelweiss maken dat het ideale skincare-ingrediënt. Geen wonder dus dat The Body Shop er nu nog meer van gebruikt in haar nieuwe lijn.

Binnen deze nieuwe lijn vind je de volgende producten terug:

  • Edelweiss Daily Serum Concentrate – € 30 voor 30 ml, € 44 voor 50 ml
  • Edelweiss Cleansing Concentrate – € 16
  • Edelweiss Intense Smoothing Cream – € 25
  • Edelweiss Liquid Peel – € 19
  • Edelweiss Bouncy Sleeping Mask – € 25
  • Edelweiss Bouncy Eye Mask – € 25
  • Edelweiss Serum Concentrate Sheet Mask – € 6
  • Edelweiss Eye Serum Concentrate – € 19
  • Edelweiss Bouncy Jelly Mist – € 19

Edelweiss Cleansing Concentrate – € 16

Deze verfrissende, lichte reinigingsgel is geschikt voor elk type huid, inclusief de gevoelige huid, en verwijdert dagelijks vuil en verontreiniging van de huid. In contact met vochtige huid transformeert de geltextuur in een weldadig, zacht schuim. Masseer dat over je huid, spoel het af met lauw water en breng daarna je serum en je dagcrème aan.

Edelweiss Daily Serum Concentrate – € 30 voor 30 ml, € 44 voor 50 ml

Het sterproduct van de lijn, dat voor 99% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is een universeel, ultralicht serum dat is ontwikkeld voor de dagelijkse bescherming van de huid tegen natuurlijke en externe stressfactoren. Het is verrijkt met leontopodinezuur, een bekende antioxidant, en laat de huid er gladder uitzien, elke dag.

Het lichte serum, dat snel intrekt, creëert een onzichtbaar beschermlaagje op de huid, zodat die zich beter kan verdedigen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, die leiden tot huidveroudering, een doffe teint en uitdroging.

Intense Smoothing Cream – € 25

Dit is een rijke crème, die is ontwikkeld om droge en gevoelige huid de hydratatie te geven waar ze behoefte aan hebben. Hij is verrijkt met edelweissextract, helpt de huid te beschermen tegen luchtvervuiling, en laat de huid er verkwikt en fris uitzien, ’s ochtends en ‘s avonds.

Liquid Peel – € 19

Dit is een milde peeling die onzuiverheden, verontreiniging en dode huidcellen verwijdert. Dankzij z’n geltextuur is hij ook heerlijk verzorgend voor huid die last heeft van externe invloeden.

Als je hem twee keer per week gebruikt, voelt je huid extra schoon en gezuiverd aan en straalt je teint als nooit tevoren.

Bouncy sleeping mask – € 25

Dit lichte masker voor ‘s nachts werkt terwijl jij slaapt. Het is vochtregulerend en intensief verzorgend, en geeft de huid weer nieuwe energie. Na vier weken gebruik is de huid zichtbaar gladder en zachter.

Bouncy Eye Mask – € 25

Dit oogmasker kun je ‘s ochtends gebruiken ter verkwikking of ’s nachts om de huid van de oogcontour er gladder uit te laten zien en gehydrateerd te laten aanvoelen. Een echte boost voor vermoeide ogen.

Serum Concentrate Sheet Mask – € 6

In slechts 15 minuten laat dit biologisch afbreekbare tissuemasker, doordrenkt met het Edelweiss Daily Serum Concentrate, je huid er frisser en gladder uitzien. Je gebruikt het twee keer per week.

Dit masker is een duurzamer alternatief voor conventionele tissuemaskers, want het is van VEOCEL™, een natuurlijke stof gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Na gebruik is het masker composteerbaar. Het zal na verloop van tijd volledig vergaan zonder schade te veroorzaken aan het milieu of de organismen die daarin leven.

Eye Serum Concentrate – € 19

Dit lichte gelserum helpt de oogcontour te verfrissen en laat fijne lijntjes er gladder uitzien. Na vier weken gebruik is de huid zichtbaar minder vermoeid, en oogt ze verfrist en stralend.

Bouncy Jelly Mist – € 19

Ook onderweg kun je huid die last heeft van externe invloeden verfrissen, met deze lichte gel. Hij helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, luchtvervuiling, en de effecten van blauw licht. Na vier weken gebruik ziet de huid er zachter en stralender uit.

Benieuwd geworden naar de nieuwe The Body Shop Edelweiss producten? Ze zijn vanaf 30 augustus verkrijgbaar bij de winkels alsook bij de webshop van The Body Shop.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?