Nieuw: The Body Shop Fragrance Domes

Met de gloednieuwe The Body Shop Fragrance Domes kun je jezelf waar je maar wilt hullen in de geur van superfoods. Deze kleine (100% vegan) balletjes bevatten een lekkere geur en zijn makkelijk mee te nemen.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit nieuwe, unieke product van The Body Shop. Kijk je mee?

We kennen The Body Shop natuurlijk allemaal wel van hun lekkere geurlijnen. Body butters, douchegels en parfums: je vindt het allemaal bij The Body Shop en dat in de meest uiteenlopende geuren.

Vanaf deze zomer wilt The Body Shop die geurbeleving nóg unieker en uitgebreider maken met de nieuwe The Body Shop Fragrance Domes. Deze nieuwe parfumballetjes komen in een handig meeneemformaat en zijn dus ideaal voor in je tas of om mee te nemen op reis!

Voor de geuren van deze Fragrance Domes vond The Body Shop inspiratie bij de welbekende superfoods. Deze werden gecombineerd in duo’s om zo tot een unieke geur te komen.

Dit zijn de Fragrance Domes die je vanaf deze maand kunt kopen:

Coconut & Yuzu Fragrance Dome – € 7,00

Kokosnoot is een geur die we automatisch herkennen als een tropische geur. In combinatie met de frisse Yuzu zorgt deze Fragrance Dome voor een instant vakantiegevoel!

Apricot & Agave Fragrance Dome – € 7,00

Ben je eerder fan van een warme, fruitige en verleidelijke geur die je meteen doet wegdromen naar een romantische date op een idyllisch strand? Dan is deze Apricot & Agave waarschijnlijk iets voor jou!

Pomegranate & Red Berries Fragrance Dome – € 7,00

Mag het eerder wat pittiger zijn voor jou? Met de zoete, friszure geur van Pomegranate & Red Berries geraak je gelijk in een zomerstemming en daar hoeft de zon niet eens voor te schijnen! 😉

Deze nieuwe The Body Shop Fragrance Domes zijn vanaf 15 juli 2020 verkrijgbaar bij de fysieke filialen van The Body Shop (maar ook online als je in Nederland woont).

Welke geur lijkt jou het fijnst?

Share:

2 Comments

  1. Mieke
    July 27, 2020 / 1:52 pm

    Niet meteen geuren die ik zou uitkiezen maar wel een super tof product!

  2. July 27, 2020 / 6:24 pm

    Wat leuk! Als parfum zou ik de geuren ook niet snel kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?