web analytics

NIEUW: The Body Shop Hemp producten

Hemp oftewel hennepolie is een fantastisch ingrediënt voor de zeer droge huid. Het beschermt en helpt om de vochtbalans van de huid te herstellen. Een van de meest bekende productlijnen met hennepolie is de The Body Shop Hemp lijn.

Deze lijn bestaat echt al járen en bevat een aantal cultklassiekers die zeer populair zijn onder de fans van The Body Shop. Het gamma bestaat nog steeds en werd recent ook aangevuld door een aantal nieuwe producten.

In dit artikel vertel ik daarom graag meer over een aantal oude en nieuwe producten uit de The Body Shop Hemp lijn. Kijk je mee?

De The Body Shop Hemp producten bestaan al zolang ik me kan herinneren en dat is al redelijk lang, ik kocht mijn allereerste body butter bij The Body Shop ergens in 2008-2009.

De meest populaire producten binnen de Hemp lijn zijn de Hand Cream en de Body Butter, beiden producten die zeer hydraterend en herstellend werken voor de meest droge huidjes.

Om verder te bouwen op het succes heeft The Body Shop het assortiment verder uitgebreid. Sinds vorige maand zijn daar een aantal producten aan toegevoegd zoals het Overnight Mask en de Hemp Shower Oil.

Ik heb een van deze nieuwe producten getest net als twee oude favorieten. Dit zijn de producten die ik geprobeerd heb:

Nieuw: The Body Shop Hemp Overnight Mask (€ 20,00)

Voelt je gezicht erg droog en trekkerig aan, breng dan de vochtbalans van je huid weer op peil met het nieuwe nachtmasker van The Body Shop.

Breng het aan voor je gaat slapen en terwijl jij in dromenland bent wordt je huid intensief verzorgd. Je stapt uit bed met een zachtere huid die tot wel 72 uur gehydrateerd blijft.

The Body Shop Hemp Rescue Mask

Ik ben persoonlijk niet de allergrootste fan van de geur want bij dit The Body Shop Hemp Overnight Mask komt de typische ‘grassige’ geur van de hemp er wel ietsje door.

Gelukkig ruik je het maar heel eventjes vlak na het aanbrengen, nadien trekt de geur snel weg.

Bestseller: The Body Shop Hemp Hand Protector (€ 13,00)

Deze hydratatieheld is al meer dan 20 jaar een van de bestsellers van The Body Shop.

Hij werkt tot 12 uur lang vochtregulerend, en is ideaal voor hardwerkende handen die blootstaan aan de elementen. Elke tube van 100 ml bevat zo’n 966 hennepzaadjes.

Hij heeft een hele zachte, aangename geur en dus zeker geen typische Hemp geur 😉 . Ik heb deze handcrème in het verleden ook al een aantal keer aangeschaft en hij is echt heel erg prettig.

Deze handcrème is vooral ideaal voor sterk uitgedroogde of beschadigde handen.

een foto van de The Body Shop Hemp hand cream

Bestseller: The Body Shop Hemp Body Butter (€ 18,00)

De Hemp Body Butter werkt eigenlijk een beetje hetzelfde zoals de Hand Cream maar dan in iets hardere, vettere vorm.

Hij heeft dezelfde frisse natuurlijke geur en is perfect geschikt voor de zeer droge huid.

De Body Butter is nogal aan de dikke kant en smelt niet zo heel erg snel. Ik vind dit product dus vooral goed geschikt om in de avond voor het slapengaan te gebruiken. Zo krijgt de Hemp Body Butter voldoende tijd om grondig in te trekken.

een foto van de The Body Shop Hemp Body Butter

Goed om te weten

De  Community Trade-hennepolie van The Body Shop wordt op duurzame wijze gemaakt in Frankrijk, door een coöperatie van 300 boeren.

Dankzij deze samenwerking kunnen ze de boeren ondersteunen om de biodiversiteit te vergroten en hun regio mooier te maken.

Als je deze The Body Shop Hemp producten koopt steun je dus indirect ook een goed doel.

The Body Shop Hemp producten voor droge huid

Conclusie

Heb je een extreem droge huid of heb je het gevoel alsof je huid sterk te lijden heeft onder de winterkou? Dan moet je de The Body Shop Hemp producten zeker eens een keertje proberen.

De hennepolie in de producten werkt tot zeer diep in de huid waardoor zelfs de meest kapotte huid weer helemaal tot leven komt.

De The Body Shop Hemp producten zijn verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop.

Kende jij de Hemp lijn van The Body Shop al? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?