NIEUW: Urban Decay Naked Cyber

There’s a new kid in town: het Urban Decay Naked Cyber palette. Dit mooie nieuwe palette bevat glanzende neutrals en glinsterende duochrometinten. Van discreet tot uitzinnig, het lukt je allemaal met deze veelzijdige tinten en finishes – satijn, mat, glanzend, glitter en duochrome.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit nieuwe palette! Kijk je mee?

Nieuw: Het Urban Decay Naked Cyber palette

Het Urban Decay Naked oogschaduw gamma wordt weer aangevuld met een nieuw palette: het Urban Decay Naked Cyber palette. Dit palette bestaat uit prachtige neutrals, zoals we van Urban Decay gewend zijn, aangevuld met een aantal glanzende duochrome shades.

De Naked Cyber-tinten doen het uitstekend solo of in teamverband. Bovendien voegden we een vegan en cruelty-free borsteltje toe met een conisch uiteinde en een smudger. Denk eraan om je oogleden eerst voor te bereiden met de Eyeshadow Primer Potion zodat je een vibrerende kleur krijgt die niet uitloopt en de hele dag lang onberispelijk blijft zitten.

DREAMY DUOCHROMES + GLITTERS

Wat zijn die duochrometinten eigenlijk? Het zijn tweekleurencombinaties met lichtweerkaatsende, contrasterende pigmenten die van kleur veranderen in het licht. Cyberspace (perzik naar munt) en Y3K (baksteenrood naar ijsblauw) zijn hoogstwaarschijnlijk de meest unieke kleuren-met effect die je ooit gezien hebt.

Gebruik je vingers om een nog intensiever resultaat te krijgen met de transparante, glanzende, glitter- en duochrometinten. Creëer je eigen realiteit met de iriserende glittertoppers Override (iriserend transparant glitterrood) en Static (iriserend glitterzilver) in een superrealistische maar draagbare look.

UNLOCK NEXT-LEVEL COLOR

Wanneer je je borstel even sprayt met de All Nighter Makeup Setting Spray voor je hem over het palet laat gaan, krijg je een glad, almostwet effect en een langhoudende kleur die perfect blijft zitten.

Met een linerborsteltje en de Urban Decay All Nighter verander je de tinten in een waterproof eyeliner die tot 16 uur blijft zitten.

Het Urban Decay Cyber palette kost tussen de 50 en 55 euro en is op dit moment al te koop. Je vindt het palette o.a. bij ICI PARIS XL België en Lookfantastic Nederland.

Wat vind jij van dit palette?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?