Nieuw van L’Oréal

Ik heb zoveel leuk beautynieuws van L’Oréal dat ik besloten heb om er een eigen artikel aan te wijden, in plaats van een algemeen beautynieuws artikel. Make-up, maskers, cleansers, … Ik heb enorm veel nieuwtjes voor jullie! Kijk je mee?

true match

Accord Parfait/True Match Highlight (€ 14,99)

De Accord Parfait/True Match lijn krijgt een heleboel nieuwe producten waaronder twee vloeibare en twee poeder highlighters. Zowel de poeder als de vloeibare highlighters komen in een warme en een koele tint, waardoor je ongeacht je ondertoon wel een geschikt product kunt vinden.

primer_gel_brillant_copie

Infallible Priming Base (€ 15,99)

Ik begin direct met het meest spectaculaire product want een goede drogisterij primer is toch lastig te vinden. Ook hoor ik alleen maar positieve ervaringen over deze primer want in het buitenland is hij al even beschikbaar. De Infallible Priming Base matteert en egaliseert, waardoor make-up langer blijft zitten.

Pure clay

Pure Clay Maskers (€ 9,99)

Fijne betaalbare maskers voor verschillende huidtypes, gewoon bij de drogisterij verkrijgbaar? I like! Je hebt dus drie verschillende varianten: een zuiverend, een exfoliërend en een detoxmasker. Verkrijgbaar vanaf 15 september!

oap-vlm-fatale-25.11.15

Volume Million Lashes Fatale (€ 16,99)

De Volume Million Lashes mascara’s zijn natuurlijk echte cultproducten en nu komt er dus nog eentje bij in het assortiment. Deze nieuwe Fatale mascara heeft een nieuw borsteltje met 2 aan 2 geplaatste borstelhaartjes, waardoor je extra veel volume krijgt. De formule van de mascara is extra zwart, waardoor je oogopslag de Femme Fatale look krijgt.

eau micellaire

 

Micellair Water (€ 6,49)

Last but not least hebben we het micellair water voor de gevoelige huid, daardoor is het ook mijn persoonlijke favoriet uit dit artikel. Dit water bestond al langer maar krijgt nu een totaal nieuwe look, waardoor hij nog makkelijker in gebruik is. Voor slechts € 6,49 heb je een grote flacon van 400 ml.

Een heleboel nieuwe releases bij L’Oréal dus! Ik ben vooral benieuwd geworden naar de maskers en de primer, vooral omdat buitenlandse bloggers er zo lyrisch over zijn.

Naar welk product ben jij benieuwd?

Share:

4 Comments

 1. Dana
  September 9, 2016 / 2:07 pm

  Ik ben heel erg benieuwd naar die maskers. In Nederland zijn ze wel al te koop 🙂

 2. September 9, 2016 / 4:08 pm

  Ik ben echt zo benieuwd naar de maskers en het miccelair water!

 3. September 9, 2016 / 4:30 pm

  Ik ben benieuwd naar de maskers. Ik ben gek op maskers 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?