Nieuw van Maybelline (feb/maart ’17)

Drogisterijmerken die inspelen op trends en regelmatig met nieuwigheden uitkomen, I love it! Zo’n merk met veel nieuwe lanceringen is Maybelline. Het is gewoon leuk om nieuwe producten te ontdekken zonder een gat in je portemonnee over te houden. Ze zijn recent met een heleboel nieuws uitgekomen en ik wil deze producten graag met jullie delen. Kijk je mee?

The 24K Nudes palette – € 16,99

Het 24K Nudes palette is al even uit maar toch zeker het vernoemen waard. Dit prachtige palette bevat 12 warme goud- en bronstinten. Het palette heeft zowel nude als shimmery tinten waarmee je een opvallende of juist een zeer neutrale look kunt maken. Een aantal kleuren springen er echt uit dus het is zeker geen saai standaard palette.

The Falsies Push Up Angel – € 14,99

Bij een mooie oogschaduwlook hoort uiteraard ook een goede mascara. Deze nieuwe The Falsies Push Up Angel mascara zorgt voor een stevige krul die ook uitwaarts gaat. Hiermee creëer je dus echt hetzelfde effect als met nepwimpers. Ik heb nog geen enkele mascara gezien die iets soortgelijks doet dus ik ben erg benieuwd naar deze!

Brow Precise Fiber Filler – € 8,99

Ook de wenkbrauwen mag je niet overslagen. Deze gloednieuwe wenkbrauwgel bevat vezels, waardoor je meer volume in je wenkbrauwen krijgt. Hij geeft dus niet alleen kleur af maar zorgt gelijk voor een stevige opvallende bos. Deze Fiber Filler is verkrijgbaar in vier verschillende tinten. Het borsteltje ziet er trouwens ook erg uniek uit!

Master Camo palette – € 15,99

Na de perfecte ooglook kun je ook een perfecte huid creëren. Maybelline lanceert namelijk ook een concealer palette waarmee je zowel kunt concealen als color correcten. Dit palette komt in Light en Medium, om de vaakst voorkomende probleempjes van de lichte en medium huid te minimaliseren. De Light versie heeft een groene concealer voor roodheden. Bij de Medium versie zien we vooral perziktinten terug om een grauwe huid mee aan te pakken.

Lip Contour palette – € 15,99

Last but not least hebben we ook nog twee gloednieuwe palettes voor de lippen. Deze lipkits bevatten 6 kleuren en een primer waarmee je je lippen kunt contouren. Je kunt een mooie ombré look creëren met deze kleuren maar ook een gewone klassieke lip is mogelijk. Door het handige meegeleverde borsteltje kun je de kleuren ook als lipliner gebruiken. Er zijn twee verschillende palettes verkrijgbaar: Crimson Vixen (rood) en Blushed Bombshell (paars/nude).

Ik ben erg benieuwd naar alle nieuwe releases! Er zitten een aantal vernieuwende producten tussen die ik nog nergens anders gezien heb. Bij Maybelline houden ze echt wel rekening met alle trends, vooral Instagram trends zien we zeker terugkomen. Toch brengen ze deze trends over op een betaalbare manier, wat ik alleen maar kan toejuichen. Ik ben vooral benieuwd naar het Lip Contour palette en de nieuwe mascara.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

9 Comments

 1. Britt
  March 5, 2017 / 10:56 am

  Oeh, ik ben heel benieuwd! Het oogschaduwpalette en het lippalette trekken het meest mijn aandacht dus ik kan niet wachten!

 2. Nienke Hilbrands
  March 5, 2017 / 12:06 pm

  Ohwauw, dat lippalette is heaven. Die ga ik zeker aanschaffen!

 3. Manon
  March 5, 2017 / 12:55 pm

  Dat ziet er erg leuk uit. Ik wil wel een keer een lip palette uitproberen,

 4. March 5, 2017 / 2:43 pm

  Wat een leuke producten. Het concealer palette lijkt me erg handig.

 5. March 5, 2017 / 4:11 pm

  Naar de mascara ben ik benieuwd! Altijd al fan geweest van Maybelline mascaras

 6. Dineke Rozema
  March 5, 2017 / 5:17 pm

  Ik ben nu zo benieuwd naar dat oogschaduwpalette!

 7. Kim
  March 5, 2017 / 6:59 pm

  Dat lip palette is mooi! Nog nooit een lip pallete geprobeerd dus daar ben ik wel benieuwd naar. Dat eerste oogschaduw pallete vind ik ook erg mooi.

 8. Christine
  March 7, 2017 / 9:39 am

  Wat een speciaal borsteltje van die mascara, ben zeker benieuwd!

 9. Mieke
  March 9, 2017 / 11:56 pm

  Dat oogpalette… <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?