Nieuw van Maybelline

Een paar weken terug liet ik jullie al een heleboel nieuwe producten van L’Oréal zien maar ook bij Maybelline is er veel nieuws! Opvallende lipsticks, smokey palettes en feestelijke lipbalms. Kijk je mee naar al dat moois?

rocknudes

The Rock Nudes palette – € 16,99

Ik begin gelijk met mijn favoriete nieuwtje en dat is dit mooie The Rock Nudes palette. Het palette zit vol opvallende en donkere kleuren die zeer goed bij het najaar passen. Je kunt hier een klassieke smokey eye mee maken of de kleuren juist subtiel aanbrengen. Met paars, blauw, grijs en bruin kun je werkelijk alle kanten op.

loadedbolds

Color Sensational The Loaded Bolds – € 11,49

De Color Sensational lipsticks bestaan natuurlijk al jaren maar de kleuren waren altijd redelijk veilig. Daar komt nu verandering in met ‘The Loaded Bolds’, vijf opvallende lipsticks die intens dekkend zijn. Donkerrood, paars en zelfs ook wit! Je kunt het zo gek niet bedenken.

babylips

Babylips Holiday Spice – € 4,19

De Babylips lipbalsems kent iedereen inmiddels wel maar Maybelline komt nu dus met nieuwe geuren. Deze producten zijn allemaal gebaseerd op de gezelligheid van het najaar. Pumpkin Spice, Chai Tea Latte, Vanilla Cupcake en Hazelnut Toffee.

strobingstick

Master Strobing Stick – € 8,99

Een perfect gehighlight gezicht met slechts een swipe? Dat kan met de Master Strobing Stick. Dit is een handige highlighter in stickvorm die ervoor zorgt dat je gezicht ‘stroben’ een pak makkelijker wordt. Breng het aan op de hoge delen van je gezicht (jukbeenderen, neus en kin) en je teint zal stralen!

Naar welk product ben jij benieuwd?

Share:

3 Comments

 1. Nienke Hilbrands
  September 24, 2016 / 1:13 pm

  Het oogschaduwpalette lijkt me heel erg mooi, en de strobing stick wekt ook nieuwsgierigheid op.

 2. Dineke Rozema
  September 24, 2016 / 5:29 pm

  Ik ben echt zo benieuwd naar dat palette!

 3. September 24, 2016 / 7:15 pm

  Dat palette ziet er heel gaaf uit daar wil ik wel swatches van zien om te weten of de pigmentatie goed is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?