web analytics

NIEUW: Yui Skin poeder face cleanser

Een goede gezichtsreiniging is belangrijk binnen iedere huidverzorgingsroutine. Bij een schone huid begint alles!

Tegenwoordig heb je heel wat verschillende types cleansers op de markt maar de meest unieke vind ik toch wel de gloednieuwe Yui Skin poeder face cleanser. Deze cleanser in poedervorm verandert in een zachte schuim en reinigt de huid op een milde manier.

Hij gaat langer mee, is reisvriendelijk én ook nog eens van Belgische bodem dus alleen maar voordelen.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze unieke cleanser!

De Belgische chemist Elly Van der Heyden lanceerde recent Yui Skin, een nieuwe skincare start-up opgericht in België. Bij Yui Skin willen ze inzetten op eco friendly skincare die boordevol gezonde ingrediënten zit i.p.v. vol troep zoals sulfaten en parfum, die de huid nogal snel kunnen irriteren.

Hun allereerste product werd de Yui Skin poeder face cleanser. Deze cleanser werd geïnspireerd door “mochi mochi”, een Japanse uitdrukking die verwijst naar iets heel zachts, geïnspireerd op de gelijknamige snoepjes.

Bij Yui Skin hebben ze zich dus laten inspireren door deze zachtheid en de schattige Japanse stemming om een poedergezichtsreiniger te creëren die je huid een volledig “mochi mochi” gevoel geeft.

Deze unieke gezichtsreiniger in poedervorm van Yui Skin is duurzaam, gaat 3x zolang mee dan je vloeibare cleanser en is dus ook reisvriendelijk omdat het om een poeder en niet om een vloeistof gaat. Hierdoor kun je hem makkelijk meenemen in je handbagage want er is ook een cleanser in reisformaat. Ideaal om mee te nemen maar ook fijn om uit te proberen.

Het product werkt ook heel erg praktisch. Slechts een klein beetje poeder en water creëren een luxe schuim dat je gezicht diep reinigt. De cleanser zorgt dan voor een stralende, egale teint, een zacht gevoel en langdurige hydratatie.

Doordat hij geen sulfaten of parfums bevat is hij dus ook heel erg goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Fijn voor je huid, fijn voor de dieren én fijn voor de natuur. Als  je dus nog op zoek bent naar een product dat je huid op een veilige en milde manier reinigt, zuinig is in gebruik en ook nog eens cruelty free en vegan… Dan ben je bij de Yui Skin gezichtsreiniger aan het juiste adres.

Daarnaast is het ook gewoon prettig om te weten dat je centjes naar een Belgische start-up gaan en dat je geld dus ook gewoon terug doorstroomt naar onze eigen economie. We zouden vaker onze eigen Belgische bedrijven moeten steunen, zeker als ze met zo’n absoluut topproductje komen!

Zelf eens proberen?

Verkoopsinformatie:
Prijs full size: €40,00
Prijs travel size: €12,50 (momenteel gratis tot het einde van het jaar)
Bestel nu jouw Yui Skin poeder face cleanser via yuiskin.com
Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?