web analytics

NIEUW: Yves Rocher Lifting Végétal

Naarmate we ouder worden verandert ons gezicht mee. Met het verstrijken der jaren verliest de geometrie van het gezicht haar scherpte. Door het hormoontekort ontstaat een verlies aan elasticiteit.

De gloednieuwe Yves Rocher Lifting Végétal lijn wil dit probleem grondig aanpakken. De producten zouden de huidverslapping aan de onderzijde van het gezicht moeten tegengaan en corrigeren.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit nieuwe gamma en de nieuwe producten die daarbij horen!

Bij jonge vrouwen vertoont de onderzijde van het gezicht een harmonieuze lijn in de vorm van een V of een driehoek met de punt naar beneden. Maar naarmate we ouder worden, verandert de ovale vorm van ons gezicht.

De gezichtsspieren verliezen hun kracht en de wangen verslappen onder invloed van de zwaartekracht en door de samentrekking van het platysma (huidspier van de hals).

De I&O experts van Yves Rocher hebben een werkstof ontdekt die dit proces kan keren en die vrouwen de oplossing biedt om de ovale vorm weer te herstellen. Deze stof werd dan ook gebruikt binnen de nieuwe Yves Rocher Lifting Végétal lijn.

Binnen deze gloednieuwe lijn vind je de volgende producten terug:

Liftende dagcrème – € 38,90

Verstevigende nachtcrème – € 38,90

Liftende verzorging tegen wallen – € 25,90

Liftend serum – € 39,90

Remodellerende dagcrème voor een stralende teint – € 38,90

Ook goed om te weten:

Omdat het merk Yves Rocher zijn impact op het milieu wil verminderen, is ervoor gekozen om in de formules van de Yves Rocher Lifting Végétal producten alleen plantaardige olie te gebruiken.

Ook werd deze productlijn voorzien van ecodesign verpakkingen die bijdragen aan het inperken van de impact op het milieu. De lijn bestaat uitsluitend uit glazen potjes en recyclebare flacons én het karton is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De Yves Rocher Lifting Végétal producten zijn verkrijgbaar via de Yves Rocher webshop en bij de Yves Rocher winkels.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. February 20, 2020 / 6:30 pm

    Wat een prachtige producten! Ik ben dol op Yves Rocher 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?