NIEUW: Yves Rocher Sebo Végétal & Sebo Pure Végétal

De Yves Rocher Sebo Végétal lijn helpt al jarenlang mensen met een vette huid. Sinds kort werd de volledige Yves Rocher Sebo Végétal lijn vernieuwd én kwam de Sebo Pure Végétal er ook nog eens bij. In dit artikel vertel ik meer over alle vernieuwingen!

De nieuwe Yves Rocher Sebo Végétal & Sebo Pure Végétal 

Vanaf midden mei ligt het vernieuwde gamma ‘Sebo Végétal’ en ‘Sebo Pure Végétal’ van Yves Rocher in de winkelrekken.

Met behulp van hun nieuwe ingrediënt op basis van Moerasrozemarijn geeft Yves Rocher Sebo Végétal een nieuwe dimensie aan de skincare routine voor een gemengde tot vette huid. De gloednieuwe Sebo Pure Végétal producten rekenen op hun beurt af met de onvolmaaktheden (puistjes & rode vlekjes) van de huid.

Maar wat maakt Moerasrozemarijn nu zo sterk?

Moerasrozemarijn komt oorspronkelijk uit Canada, maar Yves Rocher maakte hier een exclusief poeder van en patenteerde dit. Het is dus volledig nieuw op de markt. Het poeder heeft een balansherstellende werking en is tot diep in de huid actief om het glimmen tegen te gaan, oneffenheden te neutraliseren en de huidstructuur te verfijnen.Bij het gamma ‘Sebo Pure Végétal’ wordt hier bovenop Salicylzuur aan toegevoegd. Bij Yves Rocher hebben ze ervoor gekozen om altijd voorrang te geven aan Salicylzuur van plantaardige oorsprong.

Door de unieke combinatie van poeder van Moerasrozemarijn en Salicylzuur van plantaardige oorsprong wordt de teint weer frisser, verdwijnen de oneffenheden en wordt de huid zichtbaar gezonder.

Dit zijn de producten binnen het Yves Rocher Sebo Végétal gamma:

Dit zijn de producten binnen het Yves Rocher Sebo Pure Végétal gamma:

Ik ben alleszins heel erg benieuwd geworden, zeker ook naar de nieuwe Sebo Pure Végétal producten! Zodra mijn antibioticakuur erop zit en ik weer opnieuw mag gaan smeren ga ik zeker eens langs bij Yves Rocher. Jullie zullen dus zeker nog meer horen over deze lijn!

Heb jij de Sebo Végétal producten vroeger al eens geprobeerd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?