NIEUW: Ziaja Gekarameliseerde Amandelen lijn

Het Poolse merk Ziaja is geen onbekende hier op The Pink Perfectionist. Het is gewoon zo’n heerlijk merk met een zeer uitgebreid assortiment én fijne prijzen. Recent kregen ze er weer een nieuwe limited edition lijn bij: de Ziaja Gekarameliseerde Amandelen lijn. Deze nieuwe productlijn bevat een aantal producten die ideaal zijn voor deze koude tijd van het jaar! In dit artikel laat ik jullie dan ook graag de Winter Handcrème en Suikerscrub zien.

Ziaja Gekarameliseerde Amandelen

De nieuwste Ziaja Gekarameliseerde Amandelen producten zijn ideaal voor de winter. Deze nieuwe lijn heeft een heerlijke warme amandelgeur in combinatie met de zoete geur van de karamel. Echt zo’n geur waarvan je gewoon spontaan met je pyjama aan in de zetel wilt duiken.

Binnen deze nieuwe lijn vinden we drie producten terug:

  • de winter handcrème met UV-filters
  • de body suikerscrub
  • de winterzeep in schuim

Ziaja Gekarameliseerde Amandelen handcreme

Ik testte in totaal twee producten uit, waaronder deze unieke winter handcrème. Ik was vooral benieuwd naar deze handcrème omdat hij zoveel unieke eigenschappen heeft. Allereerst bevat de handcrème dus organische UVA en UVB filters. Heel handig want ja, ook in de winter moet je je handen blijven beschermen.

Verder werd deze handcrème ook speciaal ontwikkeld voor handen die het zwaar te verduren krijgen. Denk dan aan handen die vaak in contact komen met reinigingsmiddelen, chloorwaterstofzuur of overgevoelig zijn voor temperatuurveranderingen. Ik kan hier zeker van meespreken want dankzij mijn slechte doorbloeding heb ik vaak last van ijskoude én beschadigde handen.

Ziaja Gekarameliseerde Amandelen handcreme

De handcrème komt in een handige pompflacon waardoor je hem makkelijk kunt doseren. Hij is echt heel erg licht van formule waardoor je de crème lekker makkelijk uit kunt smeren.

Ondanks het feit dat de handcrème zo licht is werkt hij wel heel erg goed. Na gebruik voelen je handen heel erg zacht aan, zonder plakkerig aan te voelen. Hierdoor kun je hem lekker vaak opnieuw smeren zonder met een irritant gevoel achter te blijven.

Ziaja Gekarameliseerde Amandelen sugar body scrub

Het volgende Ziaja Gekarameliseerde Amandelen product is de ‘Body Suikerscrub’. Dit is een heerlijke dikke scrub waarmee je je huid kunt ontdoen van alle dode huidcellen. Ik heb hier met dit koude weer extra veel last van dus een goede scrub is zeker een must.

Deze scrub heeft dus diezelfde heerlijke warme geur maar bevat tegelijkertijd ook shea butter als hoofdingrediënt. Je krijgt dus niet alleen een lekker ruikend velletje maar het wordt tijdens het scrubben ook voldoende verzorgd. Na het scrubben hoef je dus eigenlijk geen body lotion of butter meer te smeren.

Verder is de scrub dus ook heel erg mild. De korreltjes voelen heel erg zacht aan op de huid en irriteren de huid niet. Hierdoor mag je hem dus ook gewoon dagelijks of meermaals per week gebruiken.

Ziaja Gekarameliseerde Amandelen body scrub

Ik werd echt aangenaam verrast door deze Ziaja Gekarameliseerde Amandelen lijn! De handcrème doet zeker wat hij belooft en dankzij de heerlijke geur is het zeker geen straf om je handen regelmatig in te smeren.

De scrub werkt heel erg goed en dankzij alle verzorgende bestanddelen kom je zijdezacht uit de douche, zonder dat je andere producten nodig hebt.

Voor de handcrème betaal je € 3,99, voor de suikerscrub betaal je € 3,49. Je kunt deze producten makkelijk aankopen via de Nederlandse Ziaja website. Voor de prijs moet je het zeker niet laten!

Hoe bescherm jij jouw huid tijdens de winter?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?