Nieuwe Cattier-Paris shampoos

Shampoos die zowel lief zijn voor je haar als voor de natuur? Dat klinkt uiteraard goed. Daarom heb ik de nieuwe Cattier-Paris shampoos getest. Deze shampoos zijn biologisch én sulfaatvrij. Kijk je mee naar de nieuwe Cattier-Paris shampoos?

Cattier-Paris shampoos

Cattier-Paris kwam in september uit met twee nieuwe shampoos: eentje voor gekleurd haar en eentje voor mensen met fijn haar die op zoek zijn naar volume. Het zijn dus zeker geen one size fits all shampoos maar shampoos die echt gericht zijn op bepaalde problemen.

Ze zijn dus volledig biologisch en sulfaatvrij, wat zeer goed is voor je haar. Sulfaten zorgen voor het schuimende effect in shampoos maar dit kan op langere termijn veel schade aanrichten, zeker als je last hebt van roos of een gevoelige hoofdhuid. Met deze shampoos ga je hier dus geen last van hebben!

Cattier-Paris shampoos

De sulfaatvrije shampoo voor gekleurd haar zorgt voor kleurbehoud en glans. Reguliere shampoos durven je kleur nogal snel uitwassen, zeker als je een donkere of rode kleur in je haar hebt. Een shampoo voor kleurbehoud is dus zeer belangrijk! Deze shampoo bevat rijstextract, wat de kleurvariatie vermindert. Ook bevat deze shampoo keratine en lipiden, die ervoor zorgen dat je behandelde haar weer sterker wordt en gaat glanzen. Deze shampoo zorgt dus niet alleen voor kleurbehoud maar zorgt er ook voor dat het behandelde haar weer herstelt. Vooral handig als je haar hebt dat ontkleurd is!

Dit is zeker mijn favoriete shampoo van de twee. Ik heb zowel ontkleurd als gekleurd haar dat nogal snel droog aanvoelt, de helft van de tijd voelt mijn haar ook gewoon aan als stro. De meeste kleurbehoud shampoos leggen een onaangenaam siliconenlaagje rond je haar, waardoor het continu vet aanvoelt zonder dat het echt vet aanvoelt. Met deze shampoo heb ik daar geen last van, mijn haar voelt juist súper proper!

Cattier-Paris shampoos

De Volume shampoo ruikt echt heerlijk naar agrumes dus qua geur is dit dan weer mijn favoriet. Deze shampoo is speciaal bedoeld voor fijn haar maar ik gebruik hem stiekem ook om wat extra volume te creëren. Deze shampoo bevat een speciaal complex dat het haar verzorgt maar tegelijkertijd ook licht houdt, waardoor je automatisch meer volume krijgt. Ondanks dat de shampoo sulfaatvrij is krijg ik toch voldoende schuim, erg prettig!

Bij mij doet de shampoo uiteraard niet zoveel als bij mensen met echt fijn haar maar ook bij mij zie je toch een redelijk verschil qua volume. Mijn haar blijft langer ‘poofy’ staan zonder pluizig te worden. Als ik het afwerk met haarlak kan ik nog langer genieten van mijn gestylede coupe.

De nieuwe shampoos van Cattier-Paris worden toegevoegd aan het bestaande assortiment. De adviesprijs van deze shampoos bedraagt € 9,99 voor 250 ml. Cattier-Paris is o.a. verkrijgbaar bij Di en bij diverse natuurcosmeticawinkels.

Lijken deze Cattier-Paris shampoos jou iets?

2 Comments

  1. December 21, 2016 / 10:18 am

    Klinkt als een fijne shampoo! Extra volume is altijd welkom 🙂

  2. Manon
    December 21, 2016 / 5:12 pm

    Ik ken het merk wel maar ik heb er nog nooit iets van geprobeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?