Nieuwe Gosh Velvet Touch lipsticks

Sinds ik mijn lipstickholder heb ben ik weer helemaal verslaafd aan lipsticks. Ik ga dan ook bijna nooit meer buiten zonder wat kleur op mijn lippen omdat ik vind dat een mooie lipstick je look echt af kan maken. Sinds kort heb ik weer twee nieuwe prachtlipsticks ontdekt: de Gosh Velvet Touch lipsticks in 152 Mandarina en 153 Flirty Orange, twee mooie oranjetinten. Lees verder voor mijn review en swatches.

Gosh Velvet Touch

152 Mandarina en 153 Flirty Orange zijn nieuwe lipsticks in het Gosh Velvet Touch gamma. Het zijn twee kleuren die speciaal afgestemd zijn op de zomer en dus ook op de trends voor de zomer. Een trend die we ieder jaar terug zien komen is oranje lipstick. Veel mensen zijn er wat bang van maar oranje is net zoals rood, er is voor iedereen wel een tint maar je moet jouw perfecte tint natuurlijk wel zoeken natuurlijk.

Gosh Velvet Touch

152 Mandarina is een lichte peachy kleur. Als je een medium huidskleur hebt dan gaat de lipstick zelfs meer naar nude gaan neigen, als je erg licht bent zoals mij dan is het een hele lichte oranje kleur. Ik vind deze tint dus vooral goed staan bij een iets bruinere huid, al kan het bij een lichte huid ook erg mooi zijn als je het combineert met een smokey eye.

Gosh Velvet Touch

152 Mandarina

153 Flirty Orange is dan weer een hele felle oranje kleur en zeker niet voor mensen die van onopvallende make-up houden. Deze tint is toch echt wel meer voor durvers! Ik vind dat Flirty Orange, zeker t.o.v. Mandarina, beter geschikt is voor verschillende huidjes. Ik ben heel licht en bij mij past de lipstick wel mooi maar zelfs bij een medium of donkere huidskleur gaat deze oranjetint zeer goed staan. Ik vind het dus een zeer veelzijdige kleur en ga zeker nog een exemplaar aanschaffen voor in mijn professionele koffer.

Gosh Velvet Touch

153 Flirty Orange

Maar hoe is de kwaliteit nu van deze Velvet Touch lipsticks? Laat me allereerst even wat uitleg geven over de finish. Beide lipsticks zijn crème lipsticks, al is Flirty Orange wel een pakje matter dan Mandarina. Mandarina is echt een enorm glanzende lipstick terwijl je bij Flirty Orange meer naar een satin/semi-matte finish toegaat. Van de twee lipsticks blijft Flirty Orange dus het best zitten omdat hij iets meer grip heeft, Mandarina glijdt iets meer rond op je lippen. Flirty Orange bleef bij mij ongeveer zo’n 4-5 uur zitten, Mandarina verdween na 3 uur van mijn lippen.

Doordat de lipsticks zo crèmig zijn brengen ze wel heel makkelijk aan. Als je snel last hebt van velletjes dan zijn deze lipsticks zeker iets voor jou want doordat ze zo comfortabel aanvoelen gaan ze je velletjes zeker niet extra benadrukken, iets wat de meeste matte lipsticks wel zullen doen. Het enige nadeel van de finish vind ik dat je de lipsticks echt voelt zitten, ze drogen dus niet in in je lippen. Dat is dus geen probleem van deze lipsticks zelf, iedere crème lipstick gaat dit probleem namelijk hebben.

Gosh Velvet Touch

Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe aanwinsten. Vooral Flirty Orange vind ik een geweldige tint en ondanks dat ik geen fan was van oranje is dit toch een favoriet geworden van mij. Mandarina vind ik ook práchtig maar ik ga toch nog even wachten tot ik wat bruiner ben, haha.

De Gosh Velvet Touch lipsticks kosten € 9,49 en zijn te koop bij de grotere Kruidvat filialen.

Wat vind jij van oranje lipsticks?

11 Comments

 1. delphine
  May 2, 2015 / 7:45 am

  Flirty orange ziet er geweldig uit. Spijtig dat je ze voelt zitten. Ze moeten eens een creamy lipstick uitvinden die dat niet doet! ^^

 2. beautifulday4makeup
  May 2, 2015 / 8:24 am

  Ik vind mandarina verrassend mooi

 3. May 2, 2015 / 9:13 am

  Wauw, wat staan ze je goed!
  Super mooi!
  Liefs Iep

 4. May 2, 2015 / 8:31 am

  Flirty Orange staat je goed hoor missy! Ik ben zelf nie echt zo’n GOSH-fan, mits het schap bij ons precies in een eeuwige ik-ben-zo-goed-als-leeg fase is..

 5. May 2, 2015 / 12:32 pm

  Ik vind dit zulke mooie kleurtjes <3

 6. Sanne Makeupgorgeous
  May 2, 2015 / 3:39 pm

  Mandarina vind ik erg mooi! Wat een leuke lipsticks.

 7. Bianca
  May 2, 2015 / 6:08 pm

  Ik vind die lichtste kleur eigenlijk wel heel mooi!

 8. May 2, 2015 / 9:15 pm

  Ik vind die donkerste wel erg tof! Ik zou het niet snel kiezen, maar eigenlijk is die toch wel mooi, haha!

 9. Karlien - Polished Cats
  May 3, 2015 / 9:30 pm

  ooh heel mooi
  flirty orange is ook echt wel mijn favoriet van de twee

  liefs
  Karlien

 10. May 7, 2015 / 1:40 pm

  Leuke kleurtjes. Ik vind vooral de eerste erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?