web analytics

Nieuwe Kruidvat make-up

Vorig jaar schreef ik al een artikel over de make-uplijn van Kruidvat. Kruidvat heeft namelijk een eigen make-uplijn die zowel vegan als cruelty free is.

Sinds kort werd deze lijn verder uitgebreid waardoor ze inmiddels al 178 items bevat! Er zijn heel wat nieuwe en spannende producten toegevoegd aan het bestaande gamma waardoor je een volledige look met Kruidvat producten kunt creëren.

Benieuwd naar alle nieuwigheden? Dit zijn ze:

Kruidvat Blushing Beauty Lip & Cheek – € 4,99

Deze veelzijdige ‘on the go’-stick geeft in een handomdraai kleur aan lippen en wangen en een dauwfrisse finish. Deze verzachtende rijke lip en blush balm bevat met verzorgende kokosolie, jojobaolie en vitamine E.

Kruidvat Mighty Lashes Bold Volume Mascara – € 5,49

Ga voor een gewaagde en uitdagende blik met deze nieuwe mascara. Dankzij de rubberen borstel en de intense zwart gepigmenteerde formule krijgt elke wimperhaar extra volume.  Toch liever natuurlijke wimpers? Ga dan voor de defined variant.

Kruidvat Stay With me Serum Foundation – € 6,49

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?