web analytics

Nieuwe Kruidvat producten en trends voorjaar 2024

Kruidvat is tegenwoordig helemaal mee met de trends die je op Tiktok en Instagram terug kunt vinden en zet deze om in bereikbare, betaalbare producten die je gewoon bij je eigen drogist kunt kopen.

Voor de lente van 2024 zijn er weer heel wat leuke nieuwe trends waaronder o.a. de maximale make-up look, beauty voor mannen en verzorgende cosmetica die je zowel vanbuiten als vanbinnen mooi maakt!

In dit artikel zet ik de leukste nieuwe trends en producten voor jullie op een rij!

Skincare in make-up: dé trend voor 2024!

Skincare in make-up zal een van de belangrijkste trends worden voor 2024. Een gezonde huid die van binnenuit straalt, aangevuld met tijdloze make-up producten die de perfecte basis vormen.

De Catrice Fixing Spray Prime And Fine Multitalent (€4,99) zorgt voor de perfecte basis van je look. Dit wonder in een flesje bereidt je huid niet alleen voor op de rest van je routine, maar zorgt er ook voor dat je glow de hele dag blijft zitten. Een frisse start en een langdurige finish? Check!

Vervolgens is de Magical Blur Primer (€6,49) jouw geheime wapen voor een flawless (vlekkeloze) huid die aanvoelt als zijde. Poriën en fijne lijntjes? Die blur (werk) je gewoon weg!

Nu is het tijd voor wat kleur. De Sunny Side Up 010 Dewy Sun Matte Liquid Bronzer (€4,99) geeft je die perfecte sunkissed look (alsof je net terug bent van vakantie).

Voor een blosje op je wangen en lippen, grijp je dan weer naar de Blushing Beauty Lip & Cheek Balm 020 Charming Berry (€4,99). Deze multitasker is perfect voor een snelle touch-up, waar je ook bent, en geeft je een instant healthy glow.

Highlight aansluitend jouw beste kenmerken met de Star Glow Liquid Highlighter (€5,49). Een paar druppels van dit vloeibare goud op je jukbeenderen, en je straalt als nooit tevoren.

Vergeet tot slot je lippen niet te verwennen met de Lip Lovies 10 Touch of Pink Blushing Lip Oil (€4,99). Deze hydraterende olie geeft je lippen een subtiele kleur en maakt ze onweerstaanbaar zacht.

Well (subtle) groomed: cosmetica voor mannen

Geïnspireerd door de groeiende beweging van mannen die make-up omarmen als een verlengstuk van hun persoonlijke verzorging, omarmt deze trend mannelijke schoonheid in al zijn facetten.

Zo bestaat de kunst van de trend eruit om te werken met producten die zo subtiel zijn dat je ze nauwelijks opmerkt, terwijl ze toch je beste kenmerken benadrukken. Denk hierbij aan creamy formules en skincare-helden.

En nee, je hoeft geen uren voor de spiegel te staan om dit voor elkaar te krijgen. De ‘Well (Subtle) Groomed’-trend draait allemaal om minimal effort, maximum results.

Met onderstaande Kruidvat beautyproducten is het kinderspel om die natuurlijk verzorgde vibe te krijgen, zonder dat het lijkt alsof je er uren aan hebt besteed.

Start je routine met de Make Me Last 010 Refreshing Prime & Setting Spray (€5,49), die niet alleen je huid wakker maakt maar ook de perfecte basis legt. Vervolgens zorgt de Magical Blur Primer (€6,49) ervoor dat je huid er glad en onberispelijk uitziet, door fijne lijntjes en poriën slim te vervagen.

Geef je wenkbrauwen een subtiele boost met het Brow Perfect Ultra Slim Eyebrow Pencil (€2,99) gevolgd door een swipe van de Made to Stay 010 Transparant Fixing Eyebrow Gel (€4,49) om je wenkies on fleek (netjes in vorm) te houden.

Met een klein beetje Stay With Me Concealer (€4,99) werk je dan weer onvolkomenheden en donkere kringen weg, zonder dat het te opvallend is. Wat betreft de shade (kleurtint) van je concealer, ga je best voor dezelfde tint als je huidskleur in plaats van een lichtere variant om een zo natuurlijk mogelijke look te creëren.

Enkele druppels van de Star Glow Liquid Highlighter (€5,49) op de jukbeenderen zorgen voor die gezonde glow. Sluit af met de Make Me Last 010 Refreshing Prime & Setting Spray (€5,49) om je look vast te zetten en voilà, je bent klaar!

Make-up Maximalism

De clean-girl look, die focust op natuurlijke schoonheid met minimale make-up, was helemaal hot in 2023. In 2024 nemen maximalistische looks het over.

Zo is de #MobWifeAesthetic (deze trend ​ belichaamt de gedurfde look van iconische maffia-vrouwen) enorm populair op social media. Verwacht een overdaad aan kleurrijke eyeliners, opvallende oogschaduwpaletten die knallen van pigment, en de terugkeer van flamboyante lippen. Een ding is duidelijk: hoe meer, hoe beter, en elke look is een moment om te experimenteren en vooral enorm veel plezier te hebben.

Stap moeiteloos over naar ‘Make-up Maximalism’ met Kruidvat’s essentials die je look in no-time van ‘meh’ naar ‘wow’ tillen. Start met de Dreamy Glow Gel-Cream Blush (€5,49) voor die instant frisse blos.

Voeg daar een swipe van de Blushing Beauty 020 Charming Berry Lip & Cheek Balm (€4,99) aan toe voor een nonchalante maar perfecte kleurmatch op je wangen en lippen.

Ook je ogen mag je bij deze trend in de verf zetten. Hoe? Met het Glam Like This 010 Smokey Gold Eye Shadow Palette (€6,49), gevuld met gepigmenteerde statement kleuren. ​

De Gleam Touch 010 Icy Queen Cream Eyeshadow (€4,99) geeft je dan weer die extra sparkle. De Extreme Drama 010 Wicked Black Soft Glide Eyeliner (€2,99) zorgt vervolgens voor een diepe, intrigerende blik, versterkt door de Lash Define Skinny Mascara (€3,99) en Double 3D Faux Mink Lashes Kunstwimpers (€4,99) voor lashes for days (eindeloze wimpers).

Geef je wenkbrauwen vorm en definitie met het Brow Perfect Ultra Slim Eyebrow Pencil (€4,99), en houd alles netjes op zijn plek met de Made to Stay 010 Transparant Fixing Eyebrow Gel (€4,49).

Eindig met een laagje High Gloss 010 Sparkling Glacier Plumping Lip Smoothie (€4,49) voor de ultieme power pout (een krachtige, opvallende liplook)!

Al de producten die je nodig hebt om deze looks te creëren zijn beschikbaar in de winkels van Kruidvat en op kruidvat.be.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?