web analytics

Nieuwe Kruidvat Solait zonbescherming producten (+duurzamer!)

Van face powders en serums tot sweatproof sport sunspray, bij Kruidvat Solait vind je het tegenwoordig allemaal terug! Het is ontzettend belangrijk om je huid voldoende te beschermen, zeker nu de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen.

Daarom breidt Kruidvat solait hun zonbeschermingsassortiment uit én worden de producten ook nog eens een stuk duurzamer. Goed voor je lichaam en goed voor de natuur!

In dit artikel stel ik alle nieuwigheden aan jullie voor.

Respect voor huid én oceaan

Kruidvat ondersteunt klanten graag bij het maken van duurzamere keuzes, ook op het gebied van zonbescherming en vervangt om die reden producten in het assortiment. UV-filters, zoals octocrylene, oxybenzone en octinoxate, worden bewust vermeden in de bestaande en nieuwe producten.

Daarnaast kennen de producten enkel nog biologisch afbreekbare formules. Een groot deel van de verpakkingen zijn recyclebaar of er wordt zoveel mogelijk gerecycled plastic gebruikt. Met deze veranderingen benadrukt Kruidvat respect voor huid én oceaan.

Speciale serums

Kruidvat Solait zorgt voor nog meer veilig zonplezier met nieuwe producten. Het assortiment is onder meer uitgebreid met SPF 50 producten voor extra zonbescherming.

Verder zijn er speciale serums voor de huid met vitamine C, een sensitive variant en meer, voor wanneer je huid net iets meer nodig heeft! Zoals een face fluid met hyaluron. Laat de zon maar schijnen (op je gezicht).

Face powders: snel bijwerken

De nieuwe Kruidvat Solait Face Sun Powders (€12,99) in transparant en bronze variant matteren en egaliseren de huid, terwijl ze bescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen. De bronze face powder geeft de huid ook een lichte ‘sunkissed’ teint.

De natuurlijke mineralen trekken niet in de huid, waardoor ze geschikt zijn voor elk huidtype, inclusief de gevoelige huid. De minerale poeder is gemakkelijk aan te brengen met de zelfdoserende borstel en ideaal voor het snel bijwerken van de zonbescherming. De face powders zijn een aanvulling op de dagelijkse zonbescherming.

Vitamine C en sensitive sunserums

Het Kruidvat Solait Vitamin C Face Sunserum SPF 30 (€9,49) biedt directe bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Dit speciale serum geschikt voor gezicht, hals en decolleté, trekt snel in de huid en bevat vitamine C en subtiele glanspigmenten voor een instant gloed.

Het Kruidvat Solait Sensitive Face Sunserum SPF 50+ (€9,99) heeft een zeer lichte textuur, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van gezicht, hals en decolleté. Deze formule, verrijkt met vitamine E, trekt snel in en helpt het risico op reacties veroorzaakt door de zon te verminderen.

Hyaluronzuur in sunfluid

Kruidvat Solait Face Sunfluid Hyaluron SPF 50+ (€9,49) voor gezicht, hals en decolleté harmoniseert de vochtbalans dankzij hyaluronzuur. De lichte formule van deze sunfluid trekt snel in.

Transparante sticks voor snel bijwerken

Kruidvat Solait Transparant Sun Stick SPF 30 (€8,99) en SPF 50+ (€9,49) bieden directe bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. De transparante formules, verrijkt met verzorgende sheaboter, jojoba- en castorolie, zijn onzichtbaar op alle huidtinten. Het handige stickformaat is speciaal ontworpen voor snel en gericht bijwerken van de zonbescherming op gevoelige zones zoals de neus, lippen en oren.

98% van natuurlijke oorsprong

Kruidvat Solait Natural Sun Lotion SPF 50 (€11,99) bevat uitsluitend minerale filters en beschermt de huid direct tegen UVA- en UVB-stralen. De formulering kent 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals bio-shea butter, bio-calendula extract en parfum. Deze minerale zonbescherming is geschikt voor de gevoelige huid.

Sweatproof

Kruidvat Solait Sport Sunspray SPF 30 (€8,99) biedt bescherming tijdens actieve bezigheden in de zon. Deze spray beschermt de huid direct tegen UVA- en UVB-stralen. De verfrissende formule is sweatproof, extra waterresistent en voorkomt dat zand op de huid blijft plakken. Bovendien bevat het vitamine E voor extra verzorging.

De nieuwe en bestaande producten van Kruidvat Solait – het grootste eigenmerkassortiment zonbescherming in België – zijn vanaf heden beschikbaar in alle Kruidvat winkels en op kruidvat.be

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?