web analytics

Nieuwe ontdekking: SVR

Ik hou ervan om nieuwe huidverzorging te proberen, al helemaal als het uit de apotheek komt. Merken zoals La Roche-Posay, Vichy en Nuxe ken ik al helemaal binnenstebuiten dus ik vind het leuk om eens uit mijn comfortzone te stappen.

Een merk dat ik recent iets beter leerde kennen is SVR. Ik had in het verleden al een aantal samples kunnen proberen via een beautybox maar dat is alweer een hele tijd geleden.

Het werd dus dringend tijd om daar verandering in te brengen. Daarom probeerde ik onlangs de SVR Clairial Night Peel en de SVR Sebiaclear Active Teinte. In dit artikel vertel ik graag meer over deze producten!

Wat is SVR?

SVR is een dermocosmetisch bedrijf. Het bedrijf is ontstaan vanuit de overtuiging dat dermatologie je mooier maakt. Daarom focussen ze bij SVR vooral op actieve ingrediënten die zeer sterk inzetten op huidverbetering.

Ze willen ervoor zorgen dat iedereen, ook de mensen met een sterk gevoelige of onzuivere huid, zich veel beter voelen in hun vel door alle huidproblemen aan te pakken.

Doordat het hier om een dermocosmetisch bedrijf gaat zijn de verpakkingen niet zo schreeuwend of opvallend. Bij SVR draait het dus vooral om de inhoud en de werking, niet om de reclame of verpakking er rond.

Het was inmiddels alweer lang geleden dat ik iets van het merk geprobeerd had dus ik besloot om de SVR Clairial Night Peel en de SVR Sebiaclear Active Teinte een kans te geven.

SVR Clairial Night Peel

De Clairial lijn werd speciaal ontwikkeld om hardnekkige pigmentvlekken tegen te gaan. Ouderdomsvlekken, pigmentvlekken door de zon of oude littekens van acne die niet meer weg willen gaan… Veel mensen hebben er nu eenmaal last van.

Ik heb door al mijn acne helaas ook een aantal vlekjes en littekens opgelopen die ik maar al te graag weg wil. De SVR Clairial Night Peel zou hierbij moeten helpen.

Clairial Night Peel is een peeling die werkt op vlekken zoals je die wel kent van bij de schoonheidsspecialist maar dan thuis. Het product werd verrijkt met een papaya enzym dat, dankzij zijn keratolytische werking, vlekken vermindert.

Je brengt het product heel simpel aan dankzij de handige kwast die in de verpakking zit.

Ondanks dat het een peeling is wordt het product wel heel goed verdragen door de gevoelige huid. Ik heb na gebruik zeker last van een branderige of ontstoken huid, een probleem dat bij andere (chemische) peelings wel vaker voorkomt.

SVR Sebiaclear Active Teinte

Imperfecties, puistjes, glimmende huid, mee-eters, littekens… Sebiaclear helpt je om het zelfvertrouwen je huid en jezelf weer terug te vinden. Deze doeltreffende verzorgingslijn verwijdert puistjes en mee-eters en gaat een bovenmatige talgproductie tegen.

De SVR-producten tegen acne worden uitstekend door de huid verdragen en zijn daardoor ook geschikt voor de bijzonder gevoelige huid. Klinkt dus ideaal voor mijn onzuivere en gevoelige huid!

Een van hun populairste crèmes is de SVR Sebiaclear Active. Deze lichte, niet-vette crème is de perfecte verzorging voor de gevoelige gezichtshuid met aanleg voor acne.

Hij hydrateert de huid voor 8 uur en dit zonder deze vet te maken of te verstoppen.

De Sebiaclear Active is verkrijgbaar in de gewone klassieke versie maar er is ook een Sebiaclear Active Teinte. Deze is licht getint en is dus perfect als je je puistjes wat extra wilt verdoezelen zonder direct een plamuurlaag aan te brengen.

Het was lang geleden dat ik nog eens iets van SVR geprobeerd had maar ik ben blij dat ik het merk ‘herontdekt’ heb. Het is met een gevoelige huid toch vaak wel lastig om producten te vinden die effectief doen wat ze beloven, zonder de huid te irriteren.

Bij deze twee producten van SVR merkte ik dat ze mijn huidproblemen goed aanpakten maar mijn huid niet extra gevoelig maakten. Ik ben fan!

De producten van SVR zijn verkrijgbaar via de apotheek alsook online.

Kende jij dit merk al? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?