Nieuwe parfums #4

In mijn rubriek ‘nieuwe parfums’ laat ik jullie altijd de laatste nieuwe parfumreleases zien. Het zijn geuren die pas in de winkel liggen of die binnenkort gaan verschijnen maar wel allemaal heerlijke parfums die zeker de moeite waard zijn. Dit zijn alle nieuwigheden op dit moment:

flowerbomb_lver

Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose

Laten we de spits afbijten met een heerlijke nieuwe variant van een klassieke geur. De Flowerbomb La Vie En Rose is de limited edition zomerversie van de klassieke Flowerbomb. Sprankelend en een ideale geur om mee weg te dromen. Het is een bloemige geur zoals de originele Flowerbomb maar krijgt een frisse en exotische toets door jasmijn, orchidee, grapefruit en mandarijn.

 photo Muse_zpsyykdtxxm.jpg

Thierry Mugler Angel Muse

Nog een nieuwe release van een klassieke geur is de Angel Muse. Ik ben geen fan van de originele Angel maar deze Muse is een veel lichtere en meer draagbare versie. Het is een houtige geur met verfrissende noten waaronder grapefruit en rode bessen maar dan aangevuld met o.a. hazelnootcrème en cacao.

MonRose

Yves Saint Laurent Mon Paris

Mon Paris is een gloednieuwe geur in het assortiment van Yves Saint Laurent. Geïnspireerd op de kern van de lichtstad staat deze geur voor liefde, passie en obsessie. De geur bevat o.a. twee verschillende patchoulivarianten die sterk van elkaar verschillen maar elkaar toch complimenteren. Deze geur is pas verkrijgbaar vanaf juli.

 photo si_rosesignature_pack_50ml_zpsefvbwad7.png

Giorgio Armani Sì Rose Signature

Inmiddels is er ook weer een nieuwe variant van de Sì. Deze nieuwe Sì staat voor het leven en voor de vrouw die volop ja durft zeggen tegen het leven én tegen geluk. De roos staat voor vrouwelijkheid en daarom hebben ze dit verwerkt in de nieuwste variant. De geur opent vrij licht met bergamot en mandarijn maar gaat dan over in een bloemiger boeket.

Naar welke geur ben jij het meest benieuwd?

Share:

5 Comments

 1. Lonneke
  June 14, 2016 / 8:37 am

  Ik ben wel erg benieuwd naar de nieuwe geur van Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie En Rose

 2. June 14, 2016 / 10:55 am

  die nieuwe flower bomb <3

 3. Saraya
  June 14, 2016 / 9:39 pm

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe geur van YSL 🙂
  X

 4. Anna Gerrie - Beautyonthefarm
  June 15, 2016 / 6:23 pm

  Zo jammer dat er geen geur via het internet kan! Ben benieuwd naar Si Rose Signature, ik hou van bloemige parfums.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?