Nieuwe parfums #6

In mijn rubriek ‘nieuwe parfums’ laat ik jullie altijd de laatste nieuwe parfumreleases zien. Het zijn geuren die pas in de winkel liggen of die binnenkort gaan verschijnen maar wel allemaal heerlijke parfums die zeker de moeite waard zijn. Dit zijn alle nieuwigheden op dit moment:

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar

Flowerbomb is een van de meest iconische geuren aller tijden. Er komen geregeld nieuwe Flowerbomb versies uit, waaronder nu ook deze Nectar. Nectar is een ‘floriental’ geur oftewel een sensuele interpretatie van het bloemenboeket van Flowerbomb met meer intense boventonen.

Vanille, amber en Benzoïne in de basis zorgen voor een warm accent! De Flowerbomb Nectar eau de parfum intense is verkrijgbaar vanaf eind februari 2018.

Lancôme La Nuit Trésor à la folie

Binnen het gamma van La Nuit Trésor wordt er vooral gewerkt met rozen. Iedere geur heeft zijn eigen roos en daar komt nu dus ook de Fougueuse-roos bij die verwerkt wordt in Trésor à la folie.

Roze peper, bergamot, peer en zwarte bessen zorgen voor een zoete en fruitige opening. In het hart vind je rozen, pioen en jasmijn terug terwijl de basis vooral zeer warm en sensueel is door de Bourbonvanille, benzoë, tonkaboon, patchouli en muskus. Exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno vanaf midden februari 2018

 

Cacharel Yes I Am

In navolging van het succes van Anaïs Anaïs, vaak het allereerste parfum van een jong meisje, en de bestseller Amor Amor, een verklaring van de eerste liefde, heeft Cacharel nu de eer om de volgende mijlpaal van het leven te vieren, door vrouwen de eerste geur van onafhankelijkheid te bieden: “Yes I Am.”

Yes I Am is een gedurfde gourmand geur. Een kruidig accent van kardemom essence met contrasterende framboos en mandarijn zorgen voor een innovatieve oriëntaalse geur. Yes I Am is nu al verkrijgbaar bij de parfumerie.

Giorgio Armani Si Passione

Sì Passione, de nieuwe geur van Giorgio Armani, laat de passie van de Sì vrouw ontwaken – krachtig, vrouwelijk, en vrij. Het is een intense, compromisloze geur voor een zelfverzekerde vrouw die bereid is om extreme keuzes te maken – een vrouw die ‘ja’ durft te zeggen. In deze geur komen de zwarte bessen van de klassieke Sì terug, samen met accenten van peer, roos en pittige roze peper. Verkrijgbaar vanaf maart 2018.

Naar welke geur ben jij het meest benieuwd?

Share:

2 Comments

  1. Britt
    February 20, 2018 / 3:33 pm

    Mijn favoriete geur allertijden is L’ancôme La Nuit Trésor, dus ik ben ontzettend benieuwd naar deze versie!

  2. April 4, 2018 / 7:49 pm

    Hmm wil zeker die van Cacharel eens ruiken, ik vond vroeger hun geuren vaak heel aangenaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?