Nina Ricci Bella eau de toilette review

De appeltjesgeuren van Nina Ricci zijn echte iconen binnen de parfumwereld. Bij Nina Ricci staan de parfums altijd in het teken van fruit maar telkens wel op een vrouwelijke, volwassen manier.

Een van mijn persoonlijke favorieten is Nina Ricci Bella. Deze eau de toilette is voor mij dé ideale geur voor tussenseizoenen zoals de herfst.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze heerlijke geur!

Nina Ricci Bella: een vrouwelijke geur

Liefhebbers van vrouwelijke, fruitige geuren opgelet. Als je nog op zoek bent naar een lekker parfum voor de herfst zou Nina Ricci Bella misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Deze fruitige gourmandgeur ruikt gewoon echt om op te eten!

Nina Ricci Bella is een bloemige geur die, ondanks de vele fruitnoten, toch voldoende volwassenheid en vrouwelijkheid uitstraalt. Het is geen extreem complexe geur maar hij laat wel genoeg aan de verbeelding over.

De geur opent heel erg fris maar verandert al snel in een bloemig boeketje. Nadien wordt de geur ook lekker warm door de toevoeging van vanille, waardoor het in mijn ogen dé perfecte geur is voor de herfst.

De geurnoten van Nina Ricci Bella

Zoals ik dus al zei: Nina Ricci Bella is gewoon de perfecte combinatie van frisse citrustoetsen, bloemige accenten en een aantal warme geurnoten die het geheel wat volwassener maken.

Dit zijn de belangrijkste geurnoten binnen deze eau de toilette:

  • Topnoten: Groene mandarijn en rabarber
  • Hartnoten: Roos, rozengelei en fresia’s
  • Basisnoten: Vanille en muskus

De kwaliteit

Ondanks het feit dat het hier om een eau de toilette draait is de houdbaarheid fenomenaal. Als ik deze geur opdoe kan ik vrijwel de hele dag genieten van een intens, vrouwelijk parfum. Zowel op mijn huid als op kleding blijft hij echt ontzettend goed zitten.

Hij wordt ook niet te zoet eens je hem langer draagt maar blijft diezelfde fruitige, warme geur de hele dag door behouden. Op de kwaliteit heb ik dan ook niets aan te merken.

Ben je iemand die houdt van fruitige geuren met een frisse toets maar het geheel moet wel lekker vrouwelijk en volwassen blijven? Geef deze eau de toilette dan zeker eens een kans. Het is zeker weten een van mijn favoriete geuren van 2020!

Of je koopt deze eau de toilette al gewoon vanwege het prachtige flesje, dat zou ik je ook zeker en vast niet kwalijk nemen! 😉

Zelf eens proberen? De Nina Ricci Bella eau de toilette is te koop bij Lookfantastic Nederland.

Ben jij al bekend met de parfums van Nina Ricci?

Share:

2 Comments

  1. October 30, 2020 / 6:45 pm

    Wat een grappige flacon! Klinkt erg lekker. 🙂

  2. November 7, 2020 / 3:18 pm

    Deze moet ik eens ruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?