Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum (cadeautip!)

De appeltjes van Nina Ricci zijn enorm bekend én geliefd. Zeker terecht maar ergens ook jammer omdat mensen vaak vergeten dat Nina Ricci ook nog andere geuren heeft. Een goed voorbeeld hiervan is de Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum. Ricci Ricci is echt een heerlijke geur voor de winter en tevens ook een geur die veel mensen lekker vinden. Ideaal dus om cadeau te doen tijdens de feesten! In dit artikel vertel ik meer over deze fijne geur.

Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum

Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum werd gelanceerd in 2009 en dus al een redelijk oude geur. Toch is de geur helaas niet zo bekend omdat iedereen bij Nina Ricci dus vooral aan de bekende appeltjes denkt. Ricci Ricci is ook een compleet andere geur en is een pak zwaarder dan de appeltjes.

Ricci Ricci is een zeer fruitige geur maar niet op een zoete of frisse manier. Verder zitten er ook veel bloemige noten doorheen verwerkt om het geheel toch draagbaar te maken.

Dit zijn de geurnoten:

  • Top: Bergamot en rabarber
  • Hart: Doornappel, tuberoos en rozentinctuur
  • Basis: Sandelhout en patchouli

Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum

Nina Ricci Ricci Ricci begint dus redelijk sterk en je ruikt de fruitnoten echt meteen. Hierdoor ruik je al lichtjes iets van de patchouli, die er een aangename warmte aan geeft. De tuberoos en de roos zorgen ervoor dat hij echt een verfijnde en vrouwelijke geur krijgt.

Het is echt een hele elegante en chique geur, waardoor hij ideaal is om cadeau te doen. Ik denk dat deze geur voornamelijk geschikt is voor mensen vanaf de 40 jaar, al is het eigenlijk wel een geur die iedereen kan dragen.

LEES OOK: Cadeautip – Cacharel Noa

Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum

Doordat Nina Ricci Ricci Ricci een eau de parfum is heb je er extra veel lang plezier van. Hij is heel erg zuinig in gebruik en ook de houdbaarheid is super. Je kan deze geur perfect ‘s ochtends opsprayen en hem ‘s avonds nog steeds ruiken. Met deze geur kun je dus makkelijk overdag gaan werken en ‘s avonds uitgaan! Een perfecte day to night geur dus.

Ik vind Nina Ricci Ricci Ricci een absolute aanrader, zeker voor mensen die wel van zoete geuren houden die niet snoepzoet zijn. Deze geur is werkelijk alles tegelijk en iedere keer als je hem ruikt ruik je weer een andere geurnoot. Een hele verrassende doch draagbare geur in mijn ogen!

Nina Ricci Ricci Ricci eau de parfum is o.a. te koop via Bol.com. Hier is hij het goedkoopst en betaal je € 63,95 voor 50 ml oftewel € 74,82 voor 80 ml.

Heb jij deze geur al eens geroken?

Share:

1 Comment

  1. November 23, 2018 / 12:49 pm

    Wat een mooie fles. Rabarber, wat een gekke geurnoot, maar volgens mij ruikt dat wel lekker. Het smaakt iig wel heerlijk 🙈 Ik houd wel echt van zoete geuren, dus deze zou wel eens een goede match kunnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?