Nivea Body Mousse zeer droge huid review

Nivea is een merk waarvan je altijd wel iets innovatiefs kan verwachten. Micellaire shampoo voor je haar, make-upremovers voor onder de douche, douchemousse, … Na de douche mousse is er nu dus ook de Nivea Body Mousse, ook zo’n innoverend product.

Deze unieke mousse zou snel moeten intrekken en voor 48 uur intensief moeten verzorgen. Klinkt natuurlijk allemaal heel erg leuk maar werkt het ook echt zo goed als de reclame beweert?

Dat vertel ik je allemaal in dit artikel. Als je benieuwd bent naar mijn Nivea Body Mousse review, lees dan zeker verder!

Nivea Body Mousse

De Nivea Body Lotion Mousse

Een body lotion die niet plakt, onmiddellijk intrekt én ook nog eens voldoende hydratatie biedt? Dat klinkt echt als een goddelijk product. Nog altijd is er veel vraag naar dit soort producten want let’s face it, snel even body lotion aanbrengen in de ochtend is er nooit bij. Het blijft toch altijd plakken en dat is niet evident als je je gelijk erna aan wilt kleden.

Daar wou Nivea dus iets op verzinnen. Ze zochten hun inspiratie bij de douchemousse, een douchegel in moussevorm. Als je een douchegel in moussevorm kunt maken, dan kan dat met een lotion dus ook.

Inmiddels is de lancering van de Nivea Body Mousse al een tijdje achter ons dus de hype is wat gaan liggen. Dit leek mij dus het ideale moment om de mousse aan een grote test te onderwerpen. Ik kreeg mijn mousse namelijk bij de BLUX Box en was na alle lovende reviews toch wel benieuwd geworden!

Nivea Body Mousse

Een product voor de zeer droge huid

Volgens Nivea zou hun body mousse dus luchtig moeten zijn en niet plakkerig moeten aanvoelen. Verder zou deze versie voor de droge huid ook vol amandelolie moeten zitten en dus intense hydratatie moeten bieden aan de huid.

Mijn huid is droog, en als ik droog zeg dan bedoel ik ook echt droog. Vaak moet ik zelfs teruggrijpen naar de Nuxe Huile Prodigieuse Riche omdat mijn huid zo droog is. Nivea beloofde dat dit product voor de zeer droge huid zou zijn dus ik dacht de ideale testpersoon te zijn.

Nivea Body Mousse

Mijn eerlijke Nivea Body Mousse review

Over de textuur hadden ze meer dan gelijk bij Nivea en op dat vlak heb ik echt niet te klagen. De mousse is écht heel erg luchtig, smeert supermakkelijk uit en het trekt sneller in dan eender welk product dan ook.

Toch ben ik een beetje teleurgesteld als het op hydratatie aankomt, het product komt voor mij écht veel te kort. Het lijkt wel alsof het gewoon bijna niks doet op mijn huid? Ik smeer het product uit over mijn huid en mijn huid ruikt heerlijk naar de typische Nivea geur maar verder… Er is bijna geen verschil te merken.

Ik weet dus niet of het echt puur aan mijn huid ligt en dat dit product voor andere mensen wél voldoende was. Voor mijn zeer droge huid hydrateert hij alleszins niet genoeg. Jammer want in gebruik is dit echt wel een topproduct, alleen jammer dat de resultaten niet geheel naar verwachting waren.

De Nivea Body Mousse voor de zeer droge huid kost € 4,99 en is o.a. te koop bij de drogisterij.

Lijkt dit product jou iets?

1 Comment

  1. Yara
    August 28, 2018 / 11:19 am

    Ooh, ik vind vooral de lichtblauwe variant heel fijn!
    Liefs,
    Yara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?