Nivea Silk Mousse doucheschuim

Dat ik dol ben op doucheproducten, dat weten jullie ondertussen al wel. Toch word ik niet meer zo snel omver geblazen omdat ik al zoveel geprobeerd heb. Een productlijn waar ik wél van onder de indruk was zijn de nieuwe Nivea Silk Mousse shower foams.

Deze nieuwe shower foams zijn heerlijke, zijdezachte mousses voor onder de douche. Kijk je mee naar mijn review?

Nivea Silk Mousse

Waarom is de Nivea doucheschuim zo goed?

Een doucheschuim is bij ieder merk hetzelfde hoor ik je al denken. Toch kan ik, door veel ervaring en veel te testen, zeggen dat dat niet het geval is.

Niet iedere doucheschuim geeft zo’n lekkere toef, ruikt even lekker of zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Pas als een doucheschuim dat wel doet is het voor mij een geslaagd product. Meestal is er wel 1 aspect dat ontbreekt en daarom zijn de meeste doucheschuims het dus nét niet. Tot ik de Nivea Silk Mousses probeerde.

Wat is er nu zo speciaal aan de Nivea Silk Mousse t.o.v. andere mousses? Wel, deze maken je huid écht zacht. Er zijn maar liefst drie verschillende varianten verkrijgbaar:

 • de Creme Care met de bekende Nivea oliën
 • de Creme Soft met Amandelolie
 • de Creme Smooth op basis van zijde exact

Iedere doucheschuim heeft 1 punt gemeen: ze zijn heerlijk vol en maken je huid zó zacht! Ze drogen huid dus absoluut niet uit.

Nivea Silk Mousse

Nivea Silk Mousse: mijn mening

Op zich merk ik tussen de drie mousses niet zoveel verschil qua werking, het is vooral de geur die verschilt. Bij mij werkte iedere Nivea Silk Mousse, ongeacht de geur.

Iedere mousse was even zacht en donzig en liet een heerlijk gevoel na op de huid. Geen enkele variant van de Nivea doucheschuim droogde mijn huid uit of liet mijn huid trekkerig na.

Toch heb ik wel een persoonlijke favoriet en dat is de Creme Care. Die heerlijke klassieke Nivea geur is zo’n geur waar ik al jarenlang dol op ben. Het doet me denken aan de bekende blauwe pot die ik al van in mijn kindertijd trouw gebruik. De andere mousses ruiken ook heerlijk maar deze steekt er voor mij toch bovenuit!

De Nivea Silk Mousse foams kosten rond de € 5,00 en zijn te koop via Bol.com.

Wat is jouw favoriete douche product?

Share:

5 Comments

 1. July 6, 2016 / 8:21 am

  Dit lijken me echt fijne producten. Ik vind de geur van Nivea altijd al top!

 2. July 6, 2016 / 8:13 pm

  Ik heb ze ook alle drie en ik vind ze heerlijk!

 3. Saraya
  July 6, 2016 / 9:49 pm

  Hier ben ik zo benieuwd naar, want ik hou van douche foams 🙂
  X

 4. July 11, 2016 / 6:18 am

  Ze zijn fijn geprijsd. Ik moet ze zelf nog testen, maar mama heeft ze al gebruikt. En ze vond deze douche foams prima alleen minder zuinig in gebruik tov de Rituals variant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?