NOTD Catrice Plump Around

Het najaar is het ideale moment om vampy kleurtjes op je nagels te dragen. Daarom wil ik jullie vandaag Catrice Plump Around laten zien, een prachtig donker kleurtje dat ergens tussen paars en donkerrood inzit. Heel speciaal én goed betaalbaar! Kijk je mee naar mijn nail of the day?

Catrice Plump Around

Catrice is een van mijn favoriete budgetmerken, zeker als het op nagellak aankomt. Ze hebben een groot assortiment en de kwaliteit is over het algemeen vrij goed. De kleuren zijn altijd goed gepigmenteerd, blijven redelijk goed zitten én het borsteltje is lekker breed waardoor het handig in gebruik is. Ook Catrice Plump Around is weer een toppertje dus ik laat hem met veel plezier zien vandaag.

Catrice Plump Around is een zeer unieke kleur want in ieder licht ziet het er weer anders uit. In het flesje zou je eerder zeggen dat het om een paarse kleur gaat, terwijl je in het zonlicht weer een donkerrode kleur terugziet. De dekking is na twee laagjes echt volledig optimaal en ook zonder topcoat glanst deze nagellak enorm.

Catrice Plump Around

De houdbaarheid is niet fantastisch want donkere nagellak gaat doorgaans sneller chippen dan een lichtere kleur, ook omdat de chips sneller opvallen. Toch houdt mijn manicure het een dag of drie uit met deze lak, wat ongeveer gelijk is aan de klassieke Chanel Rouge Noir. Je kunt Catrice Plump Around best goed vergelijken met Rouge Noir, buiten dat deze dan ietsje paarser is.

Ik vind dit alleszins een geweldige kleur die ik nog vaak ga dragen de komende maanden. Ook voor de feestdagen bombardeer ik deze alvast als favoriet! Catrice Plump Around kost € 2,99. Hij behoort tot de Ultimate Nail Lacquers, welke volledig vrij zijn van formaldehyde, tolueen of ftalaten.

Wat vind jij van deze kleur?

6 Comments

 1. Britt
  November 29, 2016 / 7:05 am

  Wat een mooi kleurtje! De houdbaarheid voor lief genomen. Goede reden om extra vaak je nagels met dit kleurtje bij te werken!

 2. November 29, 2016 / 10:19 am

  Wauw, wat een mooi kleurtje zeg!! Jammer dat de houdbaarheid wat te wensen over laat.

 3. Dineke Rozema
  November 29, 2016 / 2:07 pm

  Jaa, deze heb ik ook! Het is inderdaad helaas niet zo’n nagellak die erg lang blijft zitten, maar ach: voor de prijs, haha!

 4. November 29, 2016 / 7:12 pm

  oh wauwie 😀 die is pretty!

 5. Karlien - Polished Cats
  November 29, 2016 / 9:55 pm

  oh echt een mooi kleurtje zeg
  ideaal voor de herfst

  liefs
  Karlien

 6. November 30, 2016 / 8:11 am

  Oeh dit vind ik echt het perfecte herfst kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?