NOTD: Catrice Soft Blossom Sugar Plum Orchiday

Geparfumeerde nagellak is iets wat natuurlijk al langer bestaat. Toch is het iets dat volledig nieuw is bij de drogisterij. Budgetmerk Catrice lanceerde recent de Soft Blossom nailpolishes, nagellak die een geurtje krijgt bij het opdrogen. Helemaal leuk natuurlijk maar is de kwaliteit ook wel zo goed als ze beweren? Ik testte de Catrice Soft Blossom nagellak in Sugar Plum Orchiday en laat deze graag aan jullie zien in de vorm van een Nail Of The Day. Kijk je mee?

Catrice Soft Blossom

Het Catrice Soft Blossom gamma

De Catrice Soft Blossom nagellakjes zijn dus geïnspireerd op bloemen. Ieder kleurtje is geïnspireerd op een andere bloem en heeft dus ook een lekker bloemengeurtje. Zelfs bij de finish van de nagellak werden ze geïnspireerd door bloemen. Alle Soft Blossom nagellakjes hebben een satijn matte finish waardoor het gelijk doet denken aan bloemblaadjes. Het concept gaat dus best ver met deze nagellak!

Ik heb al vaker scented nagellak geprobeerd en op zich is het niet zo speciaal, al is het natuurlijk wel leuk. Terwijl je de nagellak aanbrengt merk je weinig van de toegevoegde geur. Het is pas zodra de nagellak droog is dat je het geurtje opmerkt. Het is ook zeker niet te opvallend maar eerder een subtiel geurtje. Je merkt het dus zeker niet vanop afstand maar als je je nagels korterbij je neus brengt merk je het wel op. De geur van deze nagellak is niet te zwaar of oubollig, het is een zachte bloemengeur.

Catrice Soft Blossom

Kwaliteit

Geparfumeerde nagellak is natuurlijk vrij gimmicky, je bent er dus niks mee als de nagellak zelf tegenvalt. Soms gebruiken merken zo’n concept om de kwaliteit van de nagellak wat te verdoezelen. Gelukkig is dat bij dit Catrice Soft Blossom lakje niet het geval. Vroeger was ik absoluut geen fan van de nagellak van Catrice. De houdbaarheid was altijd verschrikkelijk en de dekking was ook vaak hit or miss. Ze hebben al een inhaalbeweging gemaakt met de nieuwe ICONails. Ook deze Soft Blossom lakjes mogen er zeker zijn!

Sugar Plum Orchiday is een prachtige aubergine kleur met een fantastische dekking. Hij is iets dikker dan de gemiddelde nagellak dus let wel op dat je niet teveel ineens gebruikt. Als je erin slaagt om een dun laagje aan te brengen ga je veel plezier hebben aan dit lakje. Op de foto zie je het resultaat na 3 dagen en je ziet nog steeds geen chips of tipwear. Ik kan dit kleurtje gemiddeld 4 à 5 dagen dragen voor het minder mooi wordt.

De Catrice Soft Blossom nagellakjes kosten € 2,99 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van geparfumeerde nagellak?

6 Comments

 1. June 1, 2017 / 10:00 am

  Alleen de verpakking al vind ik echt super mooi! Heel erg leuk kleurtje ook.

 2. June 1, 2017 / 12:15 pm

  Wat apart geparfumeerde nagellak, nog niet eerder gehoord eigenlijk. Ik vind de kleur wel echt heel mooi!

 3. June 1, 2017 / 2:35 pm

  Ik heb zelf bijna nooit issues gehad met catrice nagellak, heb er een berg van! Deze geurende collectie vond ik zelf ook wel fijn. Maar sommige tinten hadden zeker 3 laagjes nodig!

 4. June 1, 2017 / 7:35 pm

  Wow wat een prachtige kleur zeg

 5. June 2, 2017 / 6:56 pm

  Oh had ze zien staan en nu heb ik spijt dat ik er geen van gekocht heb. Dit kleurtje is helemaal mijn ding

 6. Christine Lamot
  June 2, 2017 / 11:49 pm

  Ik wist écht niet dat dit bestond haha! Trouwens hoe moei zijn jouw nagels wel niet 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?