NOTD Mavala 167 Cyclades Blue

Het is inmiddels al een hele tijd geleden dat ik jullie nog eens een NOTD oftewel Nail Of The Day liet zien. Ik draag nochtans bijna iedere dag nagellak dus genoeg mooie lakjes om aan jullie te tonen natuurlijk! Daarom wil ik vandaag Mavala 167 Cyclades Blue laten zien, een van mijn favorieten van de afgelopen tijd. Kijk je mee naar dit mooie lakje?

Mavala 167

Mavala is een merk waar je vroeger veel over hoorde maar sinds kort is alles wat stilgevallen rond dit merk. Jammer want hun nagellak is kwalitatief écht heel goed en heel prettig om mee te werken. Mavala wordt o.a. verkocht bij de apotheek maar bv. ook gewoon bij Douglas.

Ik ben al jarenlang fan van het merk en heb dan ook redelijk wat Mavala lakjes in mijn stash. Mavala 167 Cyclades Blue is altijd al een van mijn favorieten geweest voor de lente en zomer. Het is een mooi blauw lakje dat niet té fel is maar gelukkig ook niet te pastel. Het is de ideale middenweg als je graag blauw wilt dragen maar niet wilt overdrijven.

Mavala 167 Cyclades Blue brengt heel makkelijk aan. De borsteltjes van Mavala zijn redelijk breed waardoor je dus vrij snel kunt werken. De consistentie is vloeibaar genoeg om goed uit te smeren maar ook zeker dik genoeg om een dekkend resultaat te geven. Met twee dunne laagjes heb je eigenlijk al genoeg voor een perfecte dekking.

Mavala 167 Cyclades Blue

Doordat je met weinig dunne laagjes kunt werken blijft de nagellak ook heel erg goed zitten! Ik heb redelijk zwakke nagels en zelfs bij mij blijft Mavala 167 Cyclades Blue toch een dag of drie perfect zitten zonder enige chipping of tipwear.

Je koopt de nagellak van Mavala dus bij de apotheek of via Douglas voor € 6,07 per stuk.

Draag jij graag blauw op je nagels?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?