NOTD Yves Rocher Rose Azalée

Dat ik fan ben van Yves Rocher nagellak weten jullie waarschijnlijk al wel. De Rose Camélia lak gebruik ik echt al jaren en verder is het merk ook goed vertegenwoordigd in mijn stash. Een ander mooi lakje dat ik jullie zeker niet wou onthouden is  Yves Rocher Rose Azalée, een mooie mix tussen rood en roze. In de NOTD van vandaag laat ik deze kleur aan jullie zien!

Yves Rocher Rose Azalée

Ik hou van de nagellak van Yves Rocher. Hun lakjes blijven altijd lang zitten en brengen makkelijk aan door het brede kwastje. De fijne prijs maakt het alleen maar mooier, waardoor ik maar Yves Rocher nagellak blijf kopen. Over het algemeen is de dekking ook altijd zeer goed!

De nagellak die ik jullie in dit artikel wil laten zien is Yves Rocher Rose Azalée. Rose Azalée is een zeer unieke kleur aangezien het wel roze noemt maar toch ook wel redelijk naar rood neigt. Het is eigenlijk de ideale combinatie tussen de twee kleuren. Hierdoor is het de ideale nagellak voor de lente en zomer! Over de kleur ben ik dus heel erg positief.

Yves Rocher Rose Azalée

Het enige jammer aan Yves Rocher Rose Azalée is dat de dekking een pak minder is tegenover alle andere Yves Rocher lakjes. Rose Azalée heeft eerder een jelly finish i.p.v. een crème finish. Dit wilt zeggen dat het lakje altijd redelijk doorzichtig zal blijven, ongeacht hoeveel laagjes je ook plaatst.

Bij lakjes zoals bv. Rose Camélia heb je aan een à twee laagjes genoeg maar bij deze Rose Azalée moet ik toch een laag of vier neerzetten voor een volledig dekkend resultaat. Je hebt dus iets meer geduld nodig om een volledige dekking te krijgen maar eens je dit effect bereikt hebt is het wel echt de moeite waard want de kleur is echt heel erg mooi! Qua houdbaarheid doet het trouwens ook niks af, Rose Azalée blijft ook een aantal dagen mooi zitten.

LEES OOK: Zo blijft je manicure langer houdbaar

Yves Rocher Rose Azalée

Als je nog op zoek bent naar een mooi zomerkleurtje dat niet té fel is, dan kan ik Yves Rocher Rose Azalée zeker aanraden. Mits je natuurlijk geduld hebt om met meerdere laagjes te werken, anders zou ik eerder naar de andere nagellak van Yves Rocher kijken.

De nagellak van Yves Rocher kost € 5,90 (vaak in afslag voor € 3,95) en is te koop via de webshop en via de winkels.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Share:

1 Comment

  1. June 1, 2018 / 10:24 pm

    Mooie kleur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?