Nude lipsticks voor een lichte huid

Voor iedere huidskleur is er wel een gepaste nude lipstick te vinden, je moet alleen soms even zoeken. Het leek me daarom wel handig om een aantal overzichtjes te maken met daarin een aantal mooie nude lipsticks voor iedere huidskleur.

In dit artikel begin ik alvast met de nude lipsticks voor een lichte huid. Als je benieuwd bent naar mijn selectie, kijk dan zeker verder!

Natasha Denona I Need A Nude in ‘Beatrice’ (hier te koop voor € 24,95)

Beatrice is dé perfecte nudekleur voor mensen met een lichte huid. Het is lekker nude maar ook weer niet zo flets dat het alle kleur uit je gezicht haalt.

Dankzij de warme ondertoon wordt het gezicht mooi opgewarmd, op een natuurlijke manier.

MAC Matte lipstick in ‘Kinda Sexy’ (hier te koop voor € 20,50)

Wie op zoek is naar een nudekleur die ook niet té nude is is bij Kinda Sexy aan het juiste adres. Kinda Sexy is een speelse nudekleur met een zachtroze ondertoon.

Doordat het een matte lipstick is hecht het product zich goed vast aan de lippen. Hierdoor blijft de lipstick extra lang zitten!

NYX Soft Matte Lip Cream Lipstick in ‘Tokyo’ (hier te koop voor € 7,45)

Ben je eerder een liefhebber van langhoudende vloeibare lipstick? Dan kun je zeer goed bij NYX terecht.

Hun Soft Matte Lip Cream Lipstick in Tokyo is eigenlijk meer lichtroze dan nude maar nog steeds nude genoeg om binnen die categorie te passen. Deze lipstick is dankzij de roze ondertoon zó mooi voor de zomer.

L’Oréal Paris Color Riche Satin Lipstick in ‘645 JLO’ (hier te koop voor € 7,50)

645 JLO van L’Oréal Paris is een nude lipstick met een grijsroze ondertoon. Perfect als je op zoek bent naar een ‘my lips but better’ kleur.

Deze lipstick heeft een satin finish, d.w.z. dat hij niet geheel mat is maar ook geen shimmers of glitters bevat. Als je op zoek bent naar een lipstick die zeer naturel oogt dan is zo’n satin finish eigenlijk ideaal.

e.l.f. SRSLY Satin lipstick in ‘Crème’ (hier te koop voor € 5,00)

Wie op zoek is naar een échte nudekleur kan bij e.l.f. terecht. Hun SRSLY Satin lipstick in Crème is een pure neutrale nudekleur die dus geen roze of oranje ondertonen bevat.

Je kunt deze lipstick op zichzelf dragen maar hij is ook heel mooi als basis onder een lipgloss of over een donkerdere lipliner heen. Met zo’n nudekleur als deze kun je eindeloos combineren én de lipstick is ook nog eens goed betaalbaar. Zeker het proberen waard als je het mij vraagt!

Welke lipstick is jouw favoriet?

1 Comment

  1. August 16, 2021 / 6:20 pm

    MAC Kinda Sexy draag ik bijna elke dag, zo’n pareltje! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?