web analytics

Nude lipsticks voor een medium huid

Voor iedere huidskleur is er wel een gepaste nude lipstick te vinden, je moet alleen soms even zoeken. Het leek me daarom wel handig om een aantal overzichtjes te maken met daarin een aantal mooie nude lipsticks voor iedere huidskleur.

In dit artikel laat ik de nude lipsticks voor een medium getinte huidskleur zien. Als je benieuwd bent naar mijn selectie, kijk dan zeker verder!

Natasha Denona I Need A Nude in ‘Claudia’ (hier te koop voor € 24,95)

Binnen het Natasha I Need A Nude gamma vind je nude lipsticks voor iedere huidskleur. Als je specifiek op zoek gaat naar een kleur die goed bij de getinte huid past, dan is Claudia waarschijnlijk je beste optie.

Claudia is namelijk dé perfecte nudetint voor een getinte huid. De lipstick is niet te roze, niet te oranje en ook zeker en vast niet te licht. Als je een medium huidskleur hebt is Claudia de ideale ‘my lips but better’ kleur.

L’Oréal Paris – Glow Paradise Balm-In-Lipstick (hier te koop voor € 14,99)

De nieuwste Glow Paradise balsem lipsticks zijn plaatjes! Zeker als je een medium huidskleur hebt zal je vast heel erg blij worden van deze donkerdere nude tinten. Vooral de warme kleur Brown Enchante staat fántastisch bij een getinte huidskleur!

Urban Decay Vice Lipstick in ‘Fuel 2.0’ (hier te koop voor € 18,95)

Als je nude lipstick wel wat warmer mag qua kleur ga je vast heel erg blij zijn met de Fuel 2.0 van Urban Decay. Deze nudekleur voor de medium huid neigt namelijk net iets meer oranje waardoor het de perfecte tint voor de zomer is.

Als je van jezelf al getint bent zal deze kleur de kleur van je huid alleen maar meer in de verf zetten!

MAC Matte lipstick in ‘Velvet Teddy’ (hier te koop voor € 20,50)

Velvet Teddy is een absolute klassieker en mag zeker niet ontbreken op dit lijstje. In principe kan Velvet Teddy voor iedere huidskleur maar hij komt echt tot z’n recht bij de medium huid.

Velvet Teddy is een prachtige nudekleur die ook wel wat warmte uitstraalt. Het is een matte lipstick dus je mag er zeker van zijn dat deze extra lang blijft zitten!

Trust me: met een lipstick zoals Velvet Teddy kun je helemaal niets verkeerd doen, ongeacht je huidskleur.

NYX Lip Lingerie XXL Matte Liquid Lipstick in ‘Warm Up’ (hier te koop voor € 9,95)

Geen fan van klassieke lipsticks of je wilt een lipstick die echt úrenlang blijft zitten? Dan moet je zeker eens bij NYX gaan kijken. Binnen hun nieuwste Lip Lingerie XXL gamma vind je een heleboel nude lipsticks terug.

Voor de medium huid kan ik je vooral de kleur ‘Warm Up’ aanbevelen. Deze kleur is nude genoeg maar geeft tegelijkertijd ook een soort diepte aan de lippen om voor een extra sexy resultaat te zorgen. Dankzij de matte finish kun je de hele dag genieten van je mooie lipstick.

Welke lipstick is jouw favoriet?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?