Nuxe Adventskalender update

Na de eerste update van de Rituals adventskalender is het nu tijd om jullie een update te geven over de Nuxe kalender. Deze kalender had maar 10 vakjes en in plaats van de laatste 10 dagen voor kerst te nemen ben ik gewoon begin december begonnen, ik was een beetje te ongeduldig. Het resultaat: ik heb de kalender dus al volledig kunnen unboxen. In dit artikel wil ik jullie dus graag vertellen wat er in deze kalender zat en welke producten ik het leukst (of minste leuke) vond. Kijk je mee?

De adventskalender van Nuxe is ieder jaar weer een van mijn favorieten. Ik vind Nuxe echt een heerlijk merk en hun producten zijn altijd consistent goed. Ik heb nog maar weinig slechte Nuxe producten geprobeerd in mijn leven, bijna alles is altijd een schot in de roos. Hun Huile Prodigieuse is een echte holy grail van mij en is dan ook altijd aanwezig in mijn stash. Ik heb er dan ook al meerdere flesjes van versleten!

In hun adventskalender krijg je altijd lekker grote samples, waardoor je de producten echt grondig uit kunt testen. Ik hou niet van adventskalenders die een hele hap uit je portemonnee zijn, om dan alsnog alleen maar kleine mini’s ter beschikking te stellen. Bij deze kalender krijg je dus echt wel waar voor je geld.

In de kalender van dit jaar heeft Nuxe voor drie van hun gamma’s te kiezen: Prodigieux, Rêve de Miel en Nuxellence. Alle tien producten die je in de box vindt kunnen dus onderverdeeld worden binnen deze drie gamma’s. Dit zijn alle producten:

Het Prodigieux gamma van Nuxe is tegelijkertijd ook een hun meest uitgebreide lijnen. In deze kalender vind je de Prodigieux doucheolie, Prodigieux parfum en Crème Prodigieuse terug. Ook krijg je een 50ml versie van dé absolute culttopper: de Huile Prodigieuse. Van deze olie zit er ook nog een mini bij, namelijk de Huile Prodigieuse Or die voorzien is van prachtige gouden shimmers.

Zowel de Huile Prodigieuse als de Or versie heb ik hier al full size staan omdat ik ze beiden heerlijk vind. De normale olie gebruik ik nu graag, de Or vind ik dan weer mooi in de zomer als ik lekker bruin ben. De doucheolie vind ik ook echt heerlijk, zeker in de winter! De bijpassende geur is ook zalig om in combinatie met de (douche)olie te gebruiken, zo ruik je nog meer naar die zwoele Prodigieux geur.

Helaas ben ik wel een minder grote fan van de Crème Prodigieuse. Deze moisturiser is speciaal ontwikkeld voor de normale tot gecombineerde huid en dat merk ik zeker wel. Mijn huid reageert er niet helemaal goed op en ik krijg helaas ook niet voldoende hydratatie. Jammer maar kan natuurlijk gebeuren!

 

De Nuxellence producten vind ik dan wel weer super voor mijn droge tot gevoelige huidje. Ik kreeg zowel de Nuxellence Detox nachtcrème als de Nuxellence Éclat dagcrème bij deze adventskalender. Beide producten zijn lekker voedend voor de huid en laten mijn huid ook altijd zeer mooi glanzen. Ze zijn speciaal geformuleerd voor de gestresseerde en vermoeide huid die wel een opkikker kan gebruiken. Bij mijn huid is dit zeker het geval en ik denk dat meerdere mensen hier last van hebben bij dit weer. Zeker de moeite waard om te bekijken als je ook last hebt van een grauwe en vermoeid ogende huid.

Ik kreeg deze twee producten ook al bij de kalender van vorig jaar en toen vond ik ze ook al heel erg prettig. Ze staan zeker nog op mijn wishlist om aan te schaffen zodra mijn andere huidverzorging op is!

Last but not least zijn de producten uit de Rêve de Miel lijn. Miel is het Franse woord voor honing dus je kunt het al raden: deze verzorgende producten zijn gemaakt met honing. In de kalender zaten twee deluxe samples van de Face Cleansing and Make-up Removing Gel en de Hand and Nail Cream. Beiden zeer fijne producten die ik met veel plezier gebruikt heb!

Ook zit er een fullsize lipbalsem in die speciaal ontwikkeld is voor zeer droge en beschadigde lippen. Tijdens dit gure winterweer zijn er maar weinig lipbalsems die mijn lippen écht goed kunnen verzorgen. De standaard Labello’s en Baby Lips doen het dan gewoon echt niet meer voor mij. Dit product zat in het allereerste vakje van de kalender dus ik gebruik hem inmiddels al sinds 1 december. Mijn lippen voelen veel zachter en aangenamer aan en doen ook minder pijn. Hij heeft een heerlijke sinaasappelachtige geur die zeer authentiek ruikt, zeker niet chemisch.

Ik vond het echt een hele leuke adventskalender. Een aantal producten kende ik al maar een aantal backups of nieuwe flacons zijn altijd welkom aangezien het echt fijne producten zijn. Ook heb ik weer een aantal nieuwe ontdekking gedaan die me echt verrast hebben. Vooral de Rêve de Miel lipbalsem was voor mij een schot in de roos! Ook het Prodigieux parfum was een zeer aangename verrassing in deze kalender. Weer top gedaan van Nuxe!

Welk product lijkt jou het fijnst?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    January 4, 2018 / 2:21 pm

    De nachtcrème en de lippenbalsem vond ik super maar die face wash vond ik niet zo fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?