web analytics

NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel

Het vinden van dé perfecte oogcrème is een beetje zoals het vinden van de perfecte trouwjurk. Je moet er heel wat proberen voor je de ware vindt. Ik heb zelf ook erg lang moeten zoeken want elke oogcrème die ik probeerde was het nét niet.

Ofwel deed de crème niets tegen fijne lijntjes, hij liet mijn concealer creasen of hij deed gewoon veel te weinig. Zo zijn er heel wat oogcrèmes de revue gepasseerd tot ik de NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel ontdekte.

Deze oogcrème is een soort van multi-tasker die heel wat problemen tegelijk aanpakt. Hij is voor veel verschillende huidtypes én leeftijden geschikt omdat hij zo veelzijdig is. Daarom stel ik deze oogcrème graag aan jullie voor!

Voor mij moet een goede oogcrème een aantal belangrijke eigenschappen hebben. Zo moet hij de huid rond mijn ogen perfect hydrateren zonder deze vet te maken. Ook vind ik het belangrijk dat mijn huid niet alleen goed aanvoelt maar er ook goed uitziet.

Nu ik richting de 30 ga heb ik vaker last van lijntjes, geen echte kraaiepootjes maar eerder hardnekkige droogtelijntjes. Dit laat mijn blik er een heel pak vermoeider uitzien én ik zie er ook ouder uit.

In mijn zoektocht naar de perfecte oogcrème was ik dus op zoek naar een oogcrème die zou voeden en verzorgen maar tegelijkertijd ook al wat in de anti-age categorie zou vallen.

Met de NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel heb ik de perfecte oogcrème gevonden.

NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel

Wat is er zo speciaal aan de NUXE Crème Prodigieuse Boost Oogbalsem Gel?

De NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel is, zoals de naam al doet vermoeden, een balsem in een luchtige gelvorm. Hierdoor voelt hij heel erg licht aan op de huid en trekt hij ook snel in.

Doordat hij zo licht is vind ik hem ideaal om voor concealer en andere make-up aan te brengen. Hij legt een soort van beschermend laagje onder de make-up maar laat de make-up niet in de lijntjes kruipen.

Ondanks dat hij zo licht is is hij wel voedend genoeg. De huid rondom mijn ogen is altijd zeer droog en heeft dus snel last van lijntjes. Deze balsem trekt diep in de huid in en wordt door de huid precies opgezogen.

NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel substantie

Het drainerende effect van de NUXE Crème Prodigieuse Boost Oogbalsem

De oogcrème werkt niet alleen verzorgend maar heeft ook een sterk drainerend effect. Hij bevat cafeïne en een anti-oxidant complex van jasmijn waardoor hij ook goed werkt tegen wallen en opgezwollen ogen.

Als je de NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel een tijdje gebruikt merk je dus echt wel dat de huid rond je ogen er een heel stuk beter uit zal zien.

NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel

Conclusie

Ik heb deze oogcrème zelf gekocht bij mijn lokale apotheek en tot nu toe is hij iedere euro waard geweest. Ik hoef geen meerdere oogcrèmes per dag meer te gebruiken aangezien deze balsem alles voor mij doet.

Hij pakt mijn gezwollen ogen en wallen aan, gaat droogtelijntjes tegen én is de perfecte basis voor onder je make-up. Het is misschien niet het allergoedkoopste product maar op oogcrème wil ik liever niet besparen. De huid rondom mijn ogen moet nog lang genoeg mee! 😉

Zit je qua leeftijd dus tussen de 25 en de 35 en je wilt wel een corrigerend product maar niets anti-age of anti-rimpel? Probeer deze NUXE Crème Prodigieuse Boost oogbalsem gel dan zeker eens!

De producten van NUXE zijn te koop via de apotheek en via de online apotheek zoals bv. Pharmamarket. Hier kost de oogbalsem rond de € 18.

Welke oogcrème gebruik jij? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. January 17, 2020 / 9:46 am

    De producten zien er goed uit, lief kleurtje ook!

    Alvast een fijn weekend 🙂

  2. January 17, 2020 / 6:06 pm

    Oeh, wat een mooie verpakking! Het klinkt als een hele fijne gel. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?