web analytics

NUXE Micellair Water met rozen review

Bij koud, nat weer is een goede huidverzorging nog extra belangrijk. Zeker als je een droge en/of gevoelige huid hebt moet je zeker en vast de juiste producten gebruiken.

Een goede crème smeren is belangrijk maar ook het reinigen van de huid is een even belangrijke stap in je routine. Tijdens de koude wintermaanden kun je dat simpel doen met het NUXE Micellair Water. Dit ‘Very Rose’ micellaire water zit boordevol glycerine en is perfect geschikt voor de meest gevoelige en/of droge velletjes.

Benieuwd naar het NUXE Very Rose Kalmerend Micellair Water 3-in-1? Lees dan zeker verder!

Hoe werkt het micellair water van NUXE?

Micellair water is een product dat gebruikt wordt om de huid te reinigen en om make-up te verwijderen. Micellair water bevat, zoals de naam al doet vermoeden, micellen. Deze micellen trekken alle viezigheid, talg en make-up aan waardoor je ze makkelijk met een wattenschijfje kunt wegvegen.

Doordat micellair water redelijk zacht is is het vaak ook goed geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Zeker in vergelijking met schuimende reinigingsgels is dit vaak een betere optie.

Dit NUXE Very Rose Kalmerend Micellair Water 3-in-1 gaat daar echter nog een stapje verder in. Het product bevat rozenwater, wat op zichzelf ook een sterk kalmerend ingrediënt is. Als er tijdens het reinigen toch enige irritatie moest ontstaan kalmeert het rozenwater de huid direct.

3-in-1

Buiten het reinigen van de huid heeft dit micellair water nog andere voordelen. Het grootste voordeel is dat glycerine als tweede ingrediënt op de ingrediëntenlijst staat.

Glycerine speelt een grote rol bij de hydratatie van de huid omdat het heel makkelijk vocht kan aantrekken én vasthouden. Als je een vochtarme of droge huid hebt moet je er dus altijd voor zorgen dat je producten met glycerine gebruikt.

Daarom noemt dit micellaire water van NUXE dus ook een 3-in-1 product. Het reinigt, kalmeert én hydrateert de huid.

Heb je tijdens de wintermaanden last van een droge huid en wil je bovenop een hydraterende crème extra goed voor je huid zorgen? Dan moet je dit kalmerende micellair water van NUXE echt een keertje proberen!

Het is een makkelijke stap om toe te voegen aan je routine want je huid reinigen moet je tóch altijd doen. Moest je veel make-up dragen en ‘s avonds een sterkere reiniger nodig hebben, dan kun je dit micellair water ook nog altijd in de ochtend gebruiken.

Het werkt supersimpel want je hoeft enkel wat product aan te brengen met een wattenschijfje. Door de 3-in-1 werking ben je dus lekker snel klaar.

Benieuwd geworden? Het NUXE Very Rose Micellair Water kost € 9,95 voor 100 ml en is o.a. te koop bij online apotheek Pharmamarket.

Hoe reinig jij je huid?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?