web analytics

NUXE Super Serum anti-aging concentraat review

Eens eind de 20, begin de 30 is het belangrijk om je huid nog beter te verzorgen dan voorheen. Vroegtijdige huidveroudering ligt op de loer dus eigenlijk zou je nu al moeten beginnen met anti-aging, gewoon om rimpels en kraaienpootjes preventief te vermijden. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

Dat is dan ook de reden waarom ik zelf gestart ben met het gebruiken van het NUXE Super Serum anti-aging concentraat. Dit serum werkt niet alleen goed als je al rimpels hebt maar werkt ook preventief. In mijn ogen is het zelfs een soort dupe voor de Estee Lauder Advanced Night Repair, alleen dan een pak goedkoper.

Het NUXE Super Serum is vrij nieuw dus het leek me wel leuk om hier iets over te schrijven.

Als je benieuwd bent naar hoe het serum precies werkt en wat ik er zelf van vind, lees dan zeker verder!

Hoe werkt het NUXE Super Serum anti-aging concentraat?

Het Super Serum met natuurlijk hyaluronzuur is verrijkt met duizenden microbolletjes van plantaardige oliën. Doordat de ingrediënten op natuurlijke en zorgvuldige wijze worden ingekapseld blijven ze hun goede eigenschappen behouden. Het hyaluronzuur dat hierin gebruikt wordt van natuurlijke oorsprong is wordt het sneller opgenomen door de huid.

Hyaluronzuur is sowieso al echt een topingrediënt voor ieder huidverzorgingsproduct en iedere leeftijd heeft hier baat bij. Daarom dat het NUXE Super Serum ook door verschillende doelgroepen gebruikt kan worden.

Al bij het eerste gebruik merk je meteen dat de huid gladder, voller en stralender aanvoelt. Zowel bij een jonge (rimpelvrije) huid als bij een huid die toch al wat rimpels vertoont merk je gelijk verschil.

Binnen een paar weken zien de meeste vrouwen al de eerste resultaten. 84% van de testpersonen omschrijft een gladdere huid en 71% merkt op dat de huid strakker aanvoelt. Maar liefst 81% van de testpersonen omschrijft ook dat hun teint egaler is geworden en pigmentvlekken worden verminderd!

Je mag het serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds aanbrengen, vlak voor het aanbrengen van je crème. Neem een half pipet serum en breng het aan op je gezicht, hals en decolleté. Daarna kan je verder gaan met je dag- of nachtcrème.

Mijn review van het NUXE Super Serum

Toen ik het NUXE Super Serum voor het eerst probeerde bij de apotheek was ik al meteen verliefd. Direct na het aanbrengen voelde mijn huid al veel zachter en steviger aan en kreeg ik tegelijkertijd ook een prachtige glow. Je kunt de werking zeer goed vergelijken met het Estee Lauder Advanced Night Repair serum.

Ook na een tijdje gebruiken merkte ik zeker een opvallend verschil. Of het op langere termijn echt zo goed werkt tegen rimpels kan ik nu uiteraard nog niet met zekerheid zeggen (vraag het over 10 jaar nog eens!) maar op korte termijn zie ik zeker voordelen. Mijn huid voelt gewoon zoveel gladder en gezonder aan waardoor mijn make-up doorheen de dag ook veel mooier blijft zitten.

Ik ben dus echt fan! Voor mij is het dé perfecte vervanger voor een serum zoals Estee Lauder Advanced Night Repair of Lancôme Genifique maar dan met een minder fors prijskaartje. Moest je dus nog op zoek zijn naar een allround anti-aging serum dat zowel op korte als langere termijn voordelen heeft maar je wilt geen honderden euro’s spenderen, bekijk het Super Serum dan zeker eens!

Verkrijgbaarheid

Ik kocht het NUXE Super Serum bij apotheek Grauwels maar je kunt het ook online vinden via de online apotheek of via de parfumerie waaronder Lookfantastic Nederland.

Gemiddeld betaal je tussen de € 70 en de € 80 voor dit geconcentreerde serum, afhankelijk van het formaat dat je neemt. Het serum is verkrijgbaar in 30 ml en 50 ml.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?