NYC #251 Bubblegum Pink

Het is May Mani Month dus extra veel nagellak deze maand! Dat mijn favoriete merk Essie is hebben jullie vast al gemerkt aan de hoeveelheid reviews/swatches. Omdat ik jullie niet te veel met Essie wil bestoken is het vandaag eens tijd voor een ander merk: NYC. NYC is mijn favoriete drugstore nagelmerk omdat alle lakjes zo fijn lakken, ze hebben een mooie verpakking en zijn ook nog eens goedkoop.

NYC, Kruidvat, NYC Bubblegum Pink, nagellak

Op de foto heb ik de fliters moeten gebruiken omdat je anders niet kon zien hoe fel dit lakje is. Het is geen neon maar ook geen gewone crème lak, het is een beetje tussenin. Ook is de naam Bubblegum Pink maar volledig roze is het niet, het heeft echt wel een coral ondertoon.

Het lakje heeft een vrij dunne substantie zonder waterig te worden, hierdoor kan je heel fijn lakken. Doordat je meerdere dunne laagjes kan aanbrengen droogt de lak ook veel beter als een dikkere lak, de droogtijd is echt erg kort. Wel heb je zeker en vast drie laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen, dat is dan wel weer jammer. De lak blijft, zeker voor zijn prijs, heel goed zitten. Ik vind het een aanrader, al helemaal als je geen € 13 aan een lak wil geven (*kuch* OPI).

Bubblegum Pink van NYC is o.a. te koop bij Kruidvat, voor slechts € 2,99.

Share:

6 Comments

 1. May 9, 2013 / 10:28 am

  Nice color đŸ™‚ Helemaal zomer-proof;-)

 2. Edith
  May 9, 2013 / 10:41 am

  Heel mooi lakje!

 3. May 9, 2013 / 10:51 am

  Hele leuke kleur!

 4. Monique
  May 9, 2013 / 4:04 pm

  Erg mooi!

 5. Kim
  May 9, 2013 / 8:45 pm

  Wat een gaaf kleurtje is dit!

 6. May 12, 2013 / 11:05 pm

  Ik vind hem suuuuupermooi! Wat een heerlijk kleurtje, altijd goed <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?