web analytics

NYX Butter Gloss in Maple Blondie

Een tijdje terug had ik een blogpost geschreven over merken waar je niets meer over hoort. Een van die merken die ik daarin besprak was het merk NYX. Sinds het bij Douglas te koop is (en de prijs dramatisch gestegen is) hoor je er niet zoveel meer over. Best jammer want het is echt een geweldig merk.

Een van mijn favoriete producten is de NYX Butter Gloss. Ik heb een NYX Butter Gloss in de kleur Maple Blondie, de perfecte kleur voor de aankomende lente/zomer. Als je benieuwd bent naar dit product, lees dan zeker verder.

NYX Butter Glosses zijn lipglosses die niet volledig dekkend zijn maar dus ook niet volledig transparant. Het zijn dus geen vloeibare lipstick met een extreme dekking, eerder goed dekkende glossjes. Ze zijn lichtjes sticky maar zeker niet overdreven.

De kleur die ik vandaag ga laten zien is Maple Blondie, een peachy kleur die toch meer naar roze neigt dan naar oranje.

Verpakking

Wat ik zo fijn vind aan deze lipgloss is de applicator. Het is zo’n sponsapplicator waar niet al teveel product op zit, hierdoor kun je meerdere laagjes opbouwen tot je het gewenste effect bereikt. Van die eyelinerapplicators vind ik vaak lastiger werken, hier hangt meestal erg veel product op terwijl dit soort sponsjes precies toch wat minder dekkend werken.

Kwaliteit

De smaak van deze Butter Glosses vind ik ook erg aangenaam. Op Engelse websites beschrijven ze het altijd als de smaak van gebak of zelfs als de smaak van koekjes. Het is dus geen hele zoete smaak maar het proeft wel heel aangenaam!

Ook vind ik de houdbaarheid van Maple Blondie zeer goed. Lipgloss verdwijnt bij mij vaak al na een uurtje, zeker als ik gedronken heb. Bij Maple Blondie is het ook niet extreem lang maar voor een lipgloss houdt hij het zeer goed uit, waarschijnlijk doordat hij een beetje sticky is. Ik moet gemiddeld om de drie uur bij werken en dat vind ik zeer goed voor een lipgloss.

Ik ben dus zeker blij met mijn NYX Butter Gloss in Maple Blondie. De kleur is mooi en past bij veel verschillende ooglooks. De houdbaarheid is prima, de applicator werkt fijn én hij proeft nog eens lekker ook, haha!

UPDATE NOVEMBER 2023: De kleur Maple Blondie werd helaas uit het assortiment gehaald. Gelukkig zijn er wel nog steeds verkrijgbare kleuren verkrijgbaar bij Douglas België en Douglas Nederland.

Amy
Share:

12 Comments

 1. Denise
  March 12, 2015 / 8:15 am

  Hele mooie kleur!

 2. March 12, 2015 / 10:28 am

  prachtige kleur ik heb er zelf ook eentje vind het een enorm fijn product!

 3. March 12, 2015 / 11:24 am

  De NYX butterglosses staan nog op mijn wishlist, ik vind hem er zelf heel erg mooi uitzien! (:

 4. March 12, 2015 / 1:53 pm

  Heel mooi kleurtje! X

 5. Cheyenne
  March 12, 2015 / 2:10 pm

  Mooi kleurtje!

 6. Maaike
  March 12, 2015 / 2:23 pm

  Wauw, ik vind de kleur echt onwijs mooi! Ik ben er erg benieuwd naar geworden nu 🙂

 7. Sanne Makeupgorgeous
  March 12, 2015 / 7:46 pm

  Wat een prachtige roze kleur. Helemaal mijn ding! Ik vind hem trouwens best nog veel kleur afgeven, had ik niet verwacht.

 8. March 12, 2015 / 8:55 pm

  Wat een mooie kleur!

 9. beautifulday4makeup
  March 12, 2015 / 9:03 pm

  Dat is echt een supermooie kleur. Ik had niet verwacht dat deze zoveel pigment zou hebben

 10. March 14, 2015 / 2:26 pm

  ahhh hij is zo mooi! twijfelde tussen deze en Apple strudel en ben voor de laatste gegaan omdat ze op elkaar leken online

 11. March 15, 2015 / 9:59 am

  Oh, wat een prachtig lief tintje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?