NYX Mysterious Brown Eyes

Het NYX Mysterious Brown Eyes palette hebben jullie al eerder zien voorbijkomen, welbepaald bij mijn favorieten van de maand februari. Ik heb dit palette echt al jaren in mijn stash maar de laatste tijd heb ik het weer herontdekt. Hier op mijn blog en op Facebook zag ik dat jullie enorm nieuwsgierig waren naar dit palette dus ik dacht, ik ga het ook maar eens in een review laten zien inclusief swatches.

NYX Mysterious Brown Eyes

Het NYX Mysterious Brown Eyes palette bevat 10 kleurtjes die perfect geschikt zijn voor bruine ogen. Bruine ogen staan het best met paars, groen en natuurlijk ook warme tinten zoals bruin. Met dit palette kun je zowel een neutrale look maken maar ook smokey eyes zijn mogelijk! Er zit zelfs een knalgroene kleur in dit palette waarmee je je ogen helemaal in de kijker kunt zetten. Best veel variatie dus!

NYX Mysterious Brown Eyes

Het grootste voordeel aan dit palette vind ik de pigmentatie. Bij alle swatches die ik gemaakt heb heb ik slechts een veegje aangebracht! Ik vind het vooral indrukwekkend dat de matte tinten in dit palette zo boterig en goed gepigmenteerd zijn, dat zie je niet vaak bij goedkopere merken. Ook zijn ze totaal niet kruimelig waardoor ze amper tot geen fallout veroorzaken.

Er is eigenlijk geen enkele kleur waarvan de pigmentatie ondermaats is. De enige kleur die iets minder is is de lichtbruine kleur (2e kleur linksboven) maar die is ook eigenlijk meer bedoeld om als finisher te gebruiken, dus over een andere kleur heen. Hij bevat extreem veel chunky glitters dus de kleur is ideaal om een bruine smokey eye wat feestelijker mee te maken.

NYX Mysterious Brown Eyes

NYX Mysterious Brown Eyes

Als ik iedereen een goedkoop palette mocht aanraden zou dit het palette zijn dat ik zou kiezen. De kwaliteit is veel beter dan Sleek, W7, MUA, … en toch is de prijs ongeveer gelijk. Op nonpareilboutique staat dit palette nu aan $ 8,50, op eBay kun je hem ook vinden voor ongeveer € 10 inclusief verzendkosten. Ik bestel NYX sowieso altijd via eBay omdat het daar veel goedkoper is én het gamma is ook nog eens veel groter.

Anyway, dit palette krijgt van mij een 10/10 door de mooie kleurselectie en goed gepigmenteerde oogschaduw. Hij is makkelijk mee te nemen en vooral zeer fijn geprijsd, alleen maar pluspunten!

Wat vind jij van dit palette?

10 Comments

 1. Denise
  March 6, 2015 / 9:23 am

  Wat fijn dat je zo enthousiast bent over dit palette, ziet er mooi uit!

 2. Delphine
  March 6, 2015 / 9:42 am

  Wel cool dat dit palette zich gebaseerd heeft op enkel bruine ogen. De kwaliteit is inderdaad dik in orde!

 3. March 6, 2015 / 10:30 am

  Wauw dit palette ziet er heel goed uit, mooie kleuren en pigmentatie.

 4. beauties
  March 6, 2015 / 5:28 pm

  de groene kleur is wel grappig 🙂

 5. Britt
  March 6, 2015 / 6:53 pm

  Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette!

 6. March 6, 2015 / 8:25 pm

  Hele mooie kleuren en goed pigment ook 😀 x

 7. March 6, 2015 / 10:34 pm

  wauw hele toffe kleuren!

 8. March 7, 2015 / 12:16 am

  Heel mooi! Vooral de shimmery champagne achtige kleuren 🙂 xx

 9. beautifulday4makeup
  March 7, 2015 / 9:55 pm

  Die pigmentatie is echt verrassend goed!

 10. Natasja
  March 9, 2015 / 2:14 pm

  Oh, ontzettend mooie en zachte kleurtjes zeg. Ik snap waarom jij fan bent! Goed gebruikt ook.. en zo hoort het 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?