NYX Soft Matte Lip Creme Tokyo (review & swatches)

Lipgloss mag dan wel bezig zijn aan een comeback maar liquid lipstick blijft nu eenmaal populair. Een van de meest populaire lipsticks is de NYX Soft Matte Lip Creme in Tokyo.

Deze zachte roze kleur is lekker draagbaar en past bij ontzettend veel verschillende huidskleuren en ondertonen.

Ik ben zelf ook groot fan van dit product dus natuurlijk moest ik het aan jullie tonen. In dit artikel vertel ik er daarom graag meer over!

Goedkope liquid lipsticks

De NYX Soft Matte Lip Creme lipsticks waren een van de eerste en meest bekende vloeibare lipsticks op de markt. Het assortiment aan lipsticks is énorm groot en omwille van hun fijne prijs zijn ze dus ontzettend populair.

De hype rond deze lipsticks is inmiddels wat gaan liggen maar dat is zeker niet omdat ze slecht zijn. Zelfs zoveel jaren later blijven deze lipsticks nog steeds goed vertegenwoordigd binnen duizenden make-upstashes.

NYX Soft Matte Lip Creme Tokyo

De formule van de NYX Soft Matte Lip Creme lipsticks

De NYX Soft Matte Lip Creme lipsticks zijn niet alleen geliefd vanwege de fijne prijs maar vooral ook vanwege de formule.

De lipsticks hebben een soort moussige formule die zich makkelijk aan laat brengen op de lippen. Dankzij deze mousse formule legt de lipstick een mooie laag rond de lippen. Hierdoor kruipt de lipstick niet in de lijntjes en benadrukt het geen droge lippen.

Doordat de formule zo zacht is droogt het de lippen ook niet verder uit, iets wat vaak het probleem is bij een liquid lipstick. Met deze lipsticks heb je daar gelukkig dus geen last van!

NYX Soft Matte Lip Creme Tokyo swatch

NYX Soft Matte Lip Creme in Tokyo

Een van mijn persoonlijke favorieten is deze Tokyo. Tokyo is een lichtroze kleur die volgens mij bij ontzettend veel mensen mooi staat.

Dankzij de warme ondertoon haalt de kleur Tokyo de warmte in je huid naar boven. Zelfs als je heel erg licht bent laat deze kleur je teint veel gezonder en warmer lijken.

Het is gewoon een makkelijke kleur om te dragen!

NYX Soft Matte Lip Creme applicator

De applicator van de NYX Soft Matte Lip Creme lipsticks

Nog een ander voordeel aan deze lipsticks is de applicator. Deze sponsapplicator werkt echt ontzettend prettig!

Hij heeft net het juiste formaat om je lippen perfect mee in te kleuren. Hierdoor hoef je niet al te secuur te werk te gaan, de applicator doet het meeste werk al voor jou. Zeker als je zo’n lichte kleur hebt zoals ik hier in het artikel laat zien.

Dankzij de zachte mousse formule laat de lipstick ook snel los van de applicator, je hoeft dus helemaal niet veel druk te zetten.

Conclusie

De NYX Soft Matte Lip Cream lipsticks zijn misschien niet zo populair meer maar ik ben er nog steeds dol op. Tokyo is een van mijn favoriete lipsticks in mijn stash dankzij de zachte kleur en de fantastische formule.

Deze Lip Creams zijn o.a. te koop via Boozyshop en Douglas. Hier betaal je rond de € 7 voor een lipstick, wat zeker geen slechte prijs is!

Kende jij deze lipsticks al?

2 Comments

  1. May 15, 2020 / 10:41 am

    Ohh jaren geleden was ik zo fan van de NYX soft matte lip creams. Dit kleurtje heb ik ook gehad, erg mooi! 🙂

  2. May 15, 2020 / 4:30 pm

    Ik vind deze super fijn, heb er ook een aantal in mijn collectie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?