web analytics

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Het is niet omdat het winter is dat je je huid niet hoeft te beschermen. Ook tijdens de herfst- en wintermaanden is een product met een beschermingsfactor onmisbaar, ook al hoeft het geen échte zonnecrème te zijn. Daarom wil ik jullie vandaag voorstellen aan de Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30. Deze dagcrème bevat een SPF30 die je huid beschermt, terwijl je je huid dus ook verzorgt. Kijk je mee?

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème verpakking

Wat is de Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème?

De Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème bestaat inmiddels al een tijdje en is een zeer populair product van Olaz. Zeer recent werd de Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 aan het assortiment toegevoegd. Deze dagcrème bevat dus een beschermingsfactor van 30, wat toch al wel degelijk is qua bescherming.

De Total Effects 7-in-One Dagcrème is een crème die voornamelijk inzet op anti-aging. Door een beschermingsfactor toe te voegen aan het product werk je dus ook preventief tegen het verouderen van de huid.

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème verpakking tube

Ik heb de crème nu al een tijdje in huis en ben hem de laatste weken iets intensiever gaan smeren, ook omdat ik nu steeds meer buitenkom nu ik hersteld ben na mijn operatie. Voor een echte zonnecrème vind ik het nog ietsjes te vroeg maar ik wil natuurlijk wel beschermd blijven.

Het probleem met een verzorgingsproduct dat SPF bevat is dat de meeste mensen niet genoeg smeren om het effect van de SPF te kunnen benutten. Dat is bij deze Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème zeker geen probleem. De dagcrème komt in een flacon met pomp en deze pomp heeft een zeer grote opening waardoor je gelijk genoeg crème krijgt. Normaal gezien zou ik dit veel te veel vinden maar bij dit soort producten is het juist goed als je meer dan normaal smeert.

de substantie van de Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème

Verder voelt en ruikt de dagcrème eigenlijk ook gewoon als een zonnecrème. Als je de crème opsmeert ruik je gewoon die typische geur van een SPF, al is het natuurlijk wel minder dan bij een klassieke zonnecrème. De crème is ietwat vettig maar ook niet zo vet als een zonnecrème, het zit echt net tussen een dagcrème en een zonnecrème aan. Eens op de huid trekt de crème wel heel snel in en voelt het niet al te plakkerig meer aan.

Ik merk dat deze Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 mijn huid zeker voldoende verzorgt ‘s ochtends, doordat het dus een dikkere en rijkere crème is. Voor mijn droge huid dus echt wel prettig maar als je een vette huid hebt betwijfel ik toch of deze dagcrème iets voor jou is. Voor een vette huid is deze crème echt veel te vet en veel te rijk.

Ik ben in ieder geval tevreden van de crème, gewoon omdat hij mijn huid naar mijn mening toch voldoende beschermt op dit moment. Nu het weer stilaan zonniger wordt ga ik wel vaker voor een echte zonnecrème kiezen maar op mindere zonnige dagen is deze Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème echt perfect voor mij. Door deze crème te gebruiken wordt mijn huid gehydrateerd én beschermd en dat vind ik toch wel een pluspunt nu ik weer een jaartje ouder ben, haha!

De Olaz Total Effects 7-in-One producten kosten allemaal rond de € 15. Verder zijn er ook een aantal andere producten verkrijgbaar binnen dit gamma waaronder een nachtcrème, een CC crème, een serum enz. De producten zijn verkrijgbaar via Kruidvat en Bol.com.

Bescherm jij je huid voldoende in de winter?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?