Oliveda The Beauty Fountain (+ winactie!)

Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van de huid. Naarmate we ouder worden maakt onze huid steeds minder collageen aan, waardoor deze slapper gaat worden. Mensen gaan dus ook massaal aan de anti-aging maar dat is blijkbaar niet de enige manier om je huid een collageenboost te geven. Je kunt je huid ook van binnenuit helpen met Oliveda The Beauty Fountain, een vloeibaar voedingssupplement. In dit artikel vertel ik er meer over!

Oliveda The Beauty Fountain

Oliveda is een natuurlijke luxe merk dat al een tijdje meegaat. Bij het merk Oliveda geloven ze heel erg sterk in de kracht van olijfboom, zoals de naam Oliveda al wel doet vermoeden. Een olijfboom heeft namelijk een hele hoop holistische krachten en dat is effectief bewezen. Hieruit is dan een hele lijn ontstaan, waarvan dus ook de The Beauty Fountain deel uitmaakt.

The Beauty Fountain kun je een mediterrane schoonheids- en gezondheids booster noemen, die niet op water is gebaseerd, maar op het sterkste van de olijfboom, de polyfenol van de natuur, de Hydroxytyrosol.

Oliveda The Beauty Fountain

Wat zit er o.a. in deze The Beauty Fountain verwerkt?

 • Hydroxytyrosol: hét steringrediënt van dit product. Dit stofje wordt aanzien als een van de sterkste anti-oxidanten die de natuur te bieden heeft.
 • Bioactieve collageen peptiden: deze peptiden stimuleren de huid om nieuwe collageen aan te maken. Hierdoor wordt de huid sterker en gaat ze dus minder snel verslappen.
 • Biotine: hét ingrediënt dat je in ieder haar- en nagelsupplement terug zult vinden. Biotine zorgt er namelijk voor dat je haar en nagels sterker worden en dus minder snel zullen afbreken.
 • Zinc: een sterk anti-oxidant én anti-inflammatoir mineraal dat ontstekingen gaat afremmen. Hierdoor gaat het dus ontstekingen van de huid tegen en gaat het de huid ook sneller genezen.

Het komt er dus op neer dat dit drankje boordevol goede stoffen zit, het is dus eigenlijk gewoon zoals andere multivitamines maar dan in een vloeibare vorm. Wel werd er bij The Beauty Foundation dus vooral gekeken naar stoffen en mineralen die een positieve invloed hebben op de huid. Al deze ingrediënten gaan dus, in combinatie met elkaar, voor een mooiere en vooral gezondere huid zorgen.

Oliveda The Beauty Fountain

Ik neem nu al enkele weken braaf 1 shotje (17,5 ml) per dag en ben bijna rond met mijn eerste kuur. Ik heb natuurlijk geen rimpels en kan dus ook geen uitsluitsel geven of het collageengehalte van mijn huid echt drastisch verbeterd is. Wat ik wél kan zeggen is dat ik zeker wel wat verschil heb gemerkt. Zeker als het op de biotine aankomt want mijn nagels lijken de laatste tijd echt wel aanzienlijk sterker te zijn.

Verder heb ik de laatste weken ook maar 1 lichte eczeem opstoot meer gehad en dat is voor mijn huid best wel weinig! Mijn huid ziet er verder ook gewoon relatief goed uit op dit moment en ik heb toch het gevoel dat dit drankje erbij geholpen heeft.

Oliveda The Beauty Fountain

Je vindt The Beauty Fountain van Oliveda terug via hun eigen website. Voor een kuur van een maand betaal je € 59,95 en hiervoor krijg je een fles van 500 ml. Ik schrok in het begin wel wat van de prijs maar als je het vergelijkt met andere multivitamines is het eigenlijk gewoon even duur. Ik betaal bij de apotheek ongeveer hetzelfde bedrag voor de Omnivit pilletjes, die alleen maar op je haar en nagels werken en verder niks doen.

De producten van Oliveda zijn verder ook nog eens puur natuur én dierproefvrij dus sowieso wel een goed alternatief als je daardoor niet zo graag bij de apotheek gaat winkelen voor je vitamines.

Winactie

Wil je de Oliveda The Beauty Fountain beautybooster graag eens zelf proberen? Dan heb je geluk want ik mag een flesje aan 1 van jullie weggeven! Het enigste wat je hoeft te doen is Oliveda en The Pink Perfectionist volgen via Instagram! Laat je gebruikersnaam van Instagram achter via Instagram of via de comments zodat ik je deelname kan controleren. Op 19 oktober 2018 loot ik de winnaar. De winactie is open voor lezers uit België en Nederland.

Zou jij de Oliveda The Beauty Fountain willen proberen?

Share:

5 Comments

 1. Anita te Gussinklo
  October 2, 2018 / 9:11 am

  Ik zou dit wel eens voor mijn huid willen gebruiken (ik ben 47)
  Ik doe graag mee en volg beide sites op Instagram.

 2. Jolijn
  October 2, 2018 / 1:32 pm

  Ben erg benieuwd en maak graag kans!
  Ik volg jou en Olieveda onder de de naam Jolijn.Doelman (:

 3. October 2, 2018 / 9:13 pm

  Ik sla deze over maar dit is inderdaad een super product ik geniet er ook van op dit moment!

 4. Marian B
  October 4, 2018 / 11:09 am

  Een beauty booster klinkt heel goed, ik ben benieuwd. Helaas geen IG.

 5. Sabrina
  October 7, 2018 / 9:45 pm

  Interessant! Ik doe graag mee, Sabrina wtw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?