web analytics

Online beauty shoppen: mijn beste tips

Online beautyproducten shoppen is een vrij dure hobby waar ik graag veel tijd en geld aan besteed. Ik vind het leuk om uren lang rond te kijken op internet, zelfs als ik besluit om helemaal niets te kopen.

Koopjesjagen, nieuwe collecties bekijken en gewoon lekker rondsnuffelen zonder je bed uit te moeten, ik vind het heerlijk! Doordat ik zo vaak online shop heb ik wel wat tips en tricks geleerd waardoor je veilig kunt shoppen, zonder enig probleem. Daarom wil ik mijn tips om zo veilig en goedkoop mogelijk te shoppen vandaag met jullie delen.

Webshops met fijne kortingen

Als mens zijn we nogal gewoontedieren en hebben we de neiging om meestal te winkelen bij onze vaste winkels die we al jarenlang kennen. Toch kan het wel eens nuttig zijn om een keertje verder te kijken en nieuwe winkels te ontdekken. Zo zijn er tegenwoordig heel wat leuke webshops online die heel wat fijne kortingen aanbieden tegenover de ‘traditionele’ winkels.

Dat is dan ook meteen de reden waarom ik bv. groot fan ben van Lookfantastic. Bij Lookfantastic vind je heel wat traditionelere merken uit de parfumerie tegen een veel betere prijs dan je ze bij de gewone parfumerie zou vinden. Ook houden ze geregeld online events waarbij de kortingen nóg hoger worden.

Ook hun beautyboxen zijn een fantastische manier om nieuwe producten uit te proberen tegen een lage prijs. En met een extra kortingscode wordt het shoppen op Lookfantastic zelfs nóg voordeliger.

Hou rekening met eventuele douanekosten 

Als je iets uit het buitenland bestelt, hou dan rekening met eventuele douanekosten. Douanekosten tellen niet binnen de EU maar zodra je iets uit de VS of uit Azië bestelt, dan kan het al eens gebeuren. Vroeger bestond er een regel dat je onder de 22 euro geen douanekosten moest betalen maar sinds 2021 werd deze regel aangepast en moet je op ieder pakketje buiten de EU kosten betalen.

Binnen de EU maakt het ook allemaal niet uit dus als je douanekosten wilt vermijden, zoek dan een Europese webshop. Ik schreef eerder al een artikel met de beste make-up webshops binnen de EU waarbij je volledig veilig zit!

Aanmelden op nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn mijn favoriete manier om geld te besparen op mijn online aankopen. De meeste webshops geven je een eenmalige kortingscode van zodra je je aanmeldt bij hun nieuwsbrief, ideaal dus! Ook later kunnen nieuwsbrieven nog van pas komen want je bent gelijk van alles op de hoogte. Gratis verzendkosten, een vernieuwing van het assortiment of kortingscodes, je vindt het vaak via de nieuwsbrief van de webshop.

Een van mijn favoriete nieuwsbrieven is de nieuwsbrief van schoenenwinkel vanHaren. Zij geven al meteen bij het inschrijven een fikse korting en houden je regelmatig op de hoogte van de allerbeste acties die je anders misschien wel over het hoofd zou zien!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?