web analytics

ONLY YOU lente/zomer collectie 2024

Ga mee op reis naar de ruimte met de ONLY YOU lente/zomer collectie 2024. Dit leuke merk dat je exclusief bij ICI PARIS XL kunt vinden lanceert dit voorjaar weer heel wat mooie nieuwe producten tegen een fijne prijs!

Nieuwe producten voor de ogen, het gelaat, je nagels en zelfs voor in bad zorgen ervoor dat je dit voorjaar helemaal gaat sparklen.

Dit zijn alle producten die je binnen de lente- en zomercollectie van ONLY YOU terug zal vinden:

Zoals altijd keert het XL multifunctionele palet A WHOLE YOUNIVERSE IN ONE PALETTE (€24,95) terug met 16 oogschaduws die matte en iriserende tinten combineren, evenals neutrale en intensere kleuren. Ze worden vergezeld door 4 blushes: twee blushes, een highlighter en een bronzer! Zoals je ziet is dit HET ideale palet om overal mee naartoe te nemen. Het is praktisch door zijn grote spiegel en je zal het voor elke make-up look kunnen gebruiken.

Voor fans van intense, gepigmenteerde iriserende kleuren kies je het GETTING READING FOR A MOONREYES oogschaduwpalet (€16,95). Het bestaat uit 12 oogschaduws, de één nog intenser dan de ander. Met dit medium palet kun je je beste festivallooks maken.

Het COSMIC GLOW gezichtspalet (€14,95) neemt je mee op reis naar een gezonde zomer glow met zijn blushes. Het bestaat uit een highlighter, een tweekleurige blush en een bronzer. Hiermee zeggen we dag tegen de winterteint en hallo tegen de teint waar we zo van houden in de zomer.

Deze drie prachtige paletten worden geleverd met de kwastenset BLENDING ON MARS (€14,95). Binnenin vind je 3 oogkwasten en een teintkwast. De kwasten worden geleverd in een prachtig holografisch etui, zodat je al je make-up overal mee naartoe kunt nemen – wat wil je nog meer?

We hebben er allemaal op gewacht, we weten het, het festival-, uitjes- en concertseizoen staat voor de deur, dus om je mooiste looks te creëren hebben we voor jou de beste ideeën! GEMINI GEM (€5,95) is de perfecte gezichtssticker voor elke gelegenheid. Je kunt kiezen uit twee gems sets één om direct op het ooglid aan te brengen voor een cateye effect, of losse parels om over het hele gezicht te plakken.

Als je moet ontspannen, is deze bruisbal met vanillegeur (€4,50) het perfecte hulpmiddel. De kleurenmix tovert je bad om in één van de meest majestueuze zonsondergangen, en de gouden sterren geven het sprankelende accent waar je zo van houdt!

We houden het nog even bij selfcare met deze zachte REACH FOR THE SOFTNESS handcrème (€3,95)! Zoals de naam al zegt, zullen je handen gehydrateerd en zacht aanvoelen.

Tot slot, zou het geen ONLY YOU collectie zijn zonder de 5 limited edition nagellakjes:

  • BEWITCH ME (€4,95), het meest betoverende roze dat je ooit hebt gezien! Hier kan je niet genoeg van krijgen.
  • ETHEREAL WORLD (€4,95), een mix van fijne, sprankelende blauwe en mauve glitters die het effect geven van een betoverde droom.
  • IN THE MOONLIGHT (€4,95), dit intense blauw is de touch die je zoekt om het einde van de winter te verjagen. Een must-have!
  • SPACE ME UP (€4,95), een decadent oranje dat de zon direct op je handen laat schijnen, wat is een betere manier om op te warmen?
  • MILKY WAY (€4,95), de magische top coat met fijne zilveren glitters en gouden sterren! Deze neemt je mee de ruimte in!

De ONLY YOU lente/zomer collectie van 2024 is limited edition en exclusief te koop bij ICI PARIS XL.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?