web analytics

Only You Make-up Palet

Wil je graag eens wat fellere oogschaduw proberen maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan heb ik vandaag de ideale oplossing voor je. Bij Ici Paris XL verkopen ze de producten van Only You, een betaalbaar merk met een groot assortiment. Vandaag laat ik het Only You Make-up palet met 8 oogschaduwkleuren zien.

Only You Make-up

Op het eerste zicht lijkt dit palette misschien niet zo veel maar als ik je de prijs ga vertellen ga je waarschijnlijk achterover vallen. Voor deze 8 oogschaduwkleuren (en 2 lipglosses) betaal je slechts € 2,00. Daarmee valt dit palette dus in de prijscategorie van Action, alleen is het dus wel gewoon bij Ici Paris XL te koop. Over het algemeen vind ik de kwaliteit van Only You ook pakken beter dan Action dus daarmee twijfelde ik geen moment toen ik dit palette zag.

Ik wil wel al direct eerlijk zijn en zeggen dat dit palette niet helemaal geweldig is en dat je er ook weer niet teveel van moet verwachten. De kleuren zijn heel mooi en gepigmenteerd maar tegelijkertijd ook wel droger dan de gemiddelde oogschaduw.

Het leek me dus wel handig om een lijstje met voor- en nadelen op een rijtje te zetten:

Only You Make-up

De voordelen:
 • Stevige verpakking met spiegel
 • 8 oogschaduwkleuren, uitgebreide keuze
 • Pigmentatie is over het algemeen zeer goed
 • Goedkoop en goed verkrijgbaar
De nadelen:
 • Matte kleuren voelen vrij droog aan
 • Pigmentatie niet bij iedere kleuren even goed
 • Enkel felle kleuren

Only You Make-up

Ik vind het zeker een mooi palette dat zeer bruikbaar is. Ik verkies dit palette zeker boven palettes in dezelfde prijsklasse!

Moest je nog niet zo’n grote stash hebben en graag willen experimenteren met felle kleuren, dan ga je dit palette zeker kunnen appreciëren. Het is ideaal om mee te experimenteren en om eens uit je comfort zone te stappen, zonder teveel geld te spenderen. Je vindt dit Only You Make-up Palet voor € 2,00 bij Ici Paris XL.

Kende jij de Only You Make-up al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

 1. Elles
  September 14, 2016 / 9:40 am

  Wauw! Lekker opvallend palette! Erg mooi, zeker voor dat geld!
  Liefs,
  Elles

 2. September 14, 2016 / 10:41 am

  2 euro? Jeetje, dat is zeker de moeite waard. En goede pigmentatie voor die 2 euro. Leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?